Povežite se sa nama

Vijesti

Nikolić: Krivokapić na čelu najgore Vlade u istoriji CG, da li ćemo agoniju prekinuti izborima, ili na drugi način, pitanje je forme i politike

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Govoreći o inicijativi partija opozicije, Nikolić je, između ostalog, naglasio da je ona pokazala jedinstvo svih 40 poslanika, apsolutno saglasnih da antidržavna Vlada mora da ode

U svom obraćanju Andrija Nikolić, član Predsjedništva Demokratske partije socijalista i poslanik u Skupštini Crne Gore, kazao je da je Zdravko Krivokapić, prema svim istraživanjima, na čelu najgore Vlade u istoriji Crne Gore.

“Nijesu potrebni statistički metodi da utvrde ono što je bjelodano: da je aktuelna Vlada uzurpirala poziciju izvršne vlasti, i da se protivno volji većine građana, uglavnom zahvaljujući korumpiranju po dubini, još formalno održava. Uzalud Krivokapić danima lovi navodne izdajnike, spominje im čak i porodicu, bukvalno ih proklinje, jer ne shvata da su neki procesi nezaustavljivi”, rekao je on.

Govoreći o inicijativi partija opozicije, Nikolić je, između ostalog, naglasio da je ona pokazala jedinstvo svih 40 poslanika, apsolutno saglasnih da antidržavna Vlada mora da ode.

“Potpuno je jasno da će se taj proces neminovno desiti, samo je pitanje taktike i politike kao vještine mogućeg, odnosno da li ćemo agoniju propadanja Crne Gore prekinuti izborima, što preferiramo, ili nekim drugim formama”, rekao je Nikolić.

Dalje, kazao je da je inicijativa opozicionih poslanika na najbolji način ogolila nejedinstvo i sve antagonizme u okviru trenutne vladajuće većine.

“Svako ko je juče pratio zasijedanje parlamenta, kao i sve ono što je prethodilo jučerašnjem danu vidi da je ova opoziciona inicijativa samo iznijela na površinu nepodnošljivu količinu mržnje između vladajućih konstituenata, koju ne pamti Crna Gora.

Valjda je sada svima očigledna pogubnost činjenice da je ova vladajuća većina mržnju prema DPS, našla kao svoj najmanji zajednički činilac, a vrijeme je pokazalo i jedini”, saopštio je on.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije