Connect with us

Vijesti

PETNJICA NE VOLI “DEMOKRATE”: Osuđujemo vandalski i sraman čin rušenja i uništavanja bilborda naše izborne liste u Petnjici

Published

on

“Osuđujemo vandalski i sraman čin rušenja i uništavanja bilborda naše izborne liste „dr Albin Ćeman – Demokrate – Demokratska Crna Gora – Nova snaga“ koji se dogodio u selima Vrbica i  Savin Bor.”, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

“Ovakvi kukavički postupci, pod okriljem noći, osim što su nedostojni nasilnički alati političke konkurencije koja će biti poražena na izborima 5. decembra, izraz su i apsolutnog nedostatka hrabrosti da snagom istine ukrste argumente u političkoj areni pred građankama i građanima Petnjice.”

Demokrate su poručile da o huliganskim postupcima i načinu na koji se sučeljavaju sa svojim političkim protivnicima, najbolje će suditi oni koje su godinama obmanjivali, ucjenjivali i sličnim ovoj metodama – zastrašivali.

“Oni koji se boje riječi, nikada svoje građane neće predstavjati hrabro i dostojanstveno, a strah od gubitka vlasti je vaš najveći izvor okrutnosti.”

Zato drage Petnjičanke i Petnjičani NOVA SNAGA za pobjede nad uplašenim huliganima! Za novu Petnjicu, zaokružite šesticu, zaključile su Demokrate.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije