Povežite se sa nama

Vijesti

RADUNOVIĆ: To što se pojavljuje u nekim medijima je čisti spin, nikada nijesmo dobili ponudu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nikakva ponuda premijera Zdravka Krivokapića o kojoj su juče pisali Dan i Vijesti, a koja se ticala imena potencijalnih ministara u rekonstruisanoj Vladi, nije dostavljana partijama parlamentarne većine, kazao je za BORBU šef poslaničkog kluba NSD-a u Skupštini Crne Gore Slaven Radunović.

Radunović je demantovao ova dva medija, tvrdeći da su navodi istih očigledni spin koji ima za cilj unošenje nemira u redovima pojedinih političkih partija parlamentarne većine.

-Ne znam šta je gospodin Krivokapić mislio i da li je uopšte ovo informacija iz njegovog kabineta, ali jedno garantujem- ovakva ponuda nije dostavljana strankama, već je to očigledni spin nekog nedobronamjernog, pretpostavljam iz medija, koji bi želio da unese nemir u redovima pojedinih političkih partija.

Što se tiče NSD-a i DF-a, to im je uzaludan posao- kazao je Radunović.

Prema netačnim informacijama Dana i Vijesti,  Krivokapić je za svoje potpredsjednike  izabrao Dritana AbazovićaBranku Bošnjak i Moma Koprivicu.

Prema tim navodima,  u Krivokapićevom kabinetu je planirano da iz sadašnjeg sastava Vlade ostane osam ministara, dok bi ostalih osam ili devet bili iz partija parlamentarne većine. Za tih osam ili devet mjesta Krivokapić je navodno predložio 15 imena: Boženu JelušićBorisa BogdanovićaStrahinju BulajićaAndriju JovićevićaSlavena RadunovićaZdenku PopovićSuadu ZoronjićVladimira JokovićaMiroslava JeremićaMirka LalatovićaNikolu JovanovićaDanijelu ĐurovićDanijela PavićevićaMaru Šćepanović, dok bi jedno ministarsko mjesto bilo predviđeno za manjine.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije