Connect with us

Vijesti

ŠEHOVIĆ: Od ekspertske Vlade “ostadoše dugmići”, URA poslužila za jednokratnu upotrebu

Published

on

Od ekspertske Vlade “ostadoše samo dugmići”, a iskoršćena, osramoćena i ponižena URA, koja je poslužila za jednokratnu upotrebu, je od “game changera” postala trojanski konj koji je poslužio velikodržavnim interesima, čiji je cilj satiranje Crne Gore i svega građanskog u njoj- saopštio je potpredsjednik Socijsldemokrata Damir Šehović

Kako ocjenjuje Šehović, očigledno da su njeni koalicioni partneri, negatori genocida u Srebrenici i slavitelji Podgoričke skupštine, procijenili da je dovoljno potrošena i prokazana u javnosti, da bi se smjela opirati.

– Bojim se da su u pravu. Nažalost. Svojom podrškom onome čemu se jedna građanska partija nikad ne smije prikloniti, URA je pristala na prljavu igru ucjena, uvreda, cjenjkanja i zloupotrebe vlasti ove interesne skupine zvane vladajuća većina, čime su sebe trajno diskvalifikovala kao građansku alternativu – navodi Šehović, citirajući narodnu izreku, “ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvijerka ostavi trag”.

– Maske su konačno pale, a tragovi se već jasno vide! Oni ih vode tamo gdje zavšavaju svi oni koji izdaju birače i svoja uvjerenja. Za povratak na pravi put nikad nije kasno. Ali – navodi Šehović.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije