Povežite se sa nama

Vijesti

SNP: Pomalo osiona izjava Krivokapića, realno je priznati da parlamentarna većina ne funkcioniše

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“SNP je okrenuta onome što smo obećali građanima na izborima, okrenuti smo reformama i stvaranju moderne evropske države”

Jučerašnji dan je samo potvrdio pobjedu od 30. avgusta, u kojoj su predstavnici građana, odnosno poslanici pokazali još jednom da su daleko iznad političke harange, vođene ovih dana protiv predstavnika partija, između ostalog i protiv Socijalističke narodne partije (SNP), saopšteno je danas iz SNP.

“One neuke, politički pokvarene ili nezrele, sa diletantskim poznavanjem dešavanja u Crnoj Gori valja još jednom podsjetiti da nikada niti jedan funkcioner SNP za preko dvije decenije bitisanja nije ni pomislio da prevari, izda ili proda izbornu volju naših birača. Jučerašnja pomalo osiona izjava premijera Krivokapića o “pobjedi Vlade” je, nažalost, u direktnom sukobu sa realnošću. Realno je priznati da trenutna parlamentarna većina ne funkcioniše, i da je krajnje vrijeme da se stane na kraj sa ovakvim nastupima”, ističe se u saopštenju SNP.

Opozicija u Skupštini Crne Gore juče je povukla inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi Crne Gore. Zajedničko saopštenje opozicije o tome dostavila je Demokratska partija socijalista (DPS).

Iz SNP su kazali i da izjava komesara za susjedstvo Evropske komisije (EK) Olivera Varheljija da je “potrebna stabilna vlada, parlamentarna većina i Skupština koja će podržati napredak Crne Gore” još jednm potvrđuje ispravnost njihovih stavova, u pravcu stvaranja političke stabilnosti, toliko neophodne Crnoj Gori.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije