Connect with us

Vijesti

SNP POZDRAVLJA DOGOVOR DF-A I DEMOKRATA: Potencirali smo razgovor i otvoren dijalog

Published

on

Socijalistička narodna partija pozdravalja dogovor DF-a i Demokrata, uz podsjećanje da su čitavo vrijeme potencirali činjenicu da su dijalog, otvoren razgovor, ocijenjeno je na sastanku rukovodstva ove partije sa predsjednicima odbora na lokalnom nivou.

– U svijetlu poslednjih aktuelnosti, zajednički je još jednom zaključeno da su dešavanja na Cetinju samo konstatovala nasilnički karakter prethodnog režima na čelu sa DPS-om, i da u tom pravcu svi konstituenti aktuelne vlasti moraju pokazati dodatnu političku zrelost i ozbiljnost. – navode u ovoj partiji.

Rukovodstvo SNP- a je još jednom podvuklo nemjerljiv doprinos, koji je ova partija dala i daje kako bi Crna Gora što prije postala dio porodice evropskih demokratskih društava.

– Samim tim, nećemo dozvoliti da budemo samo nijemi posmatrači budućih društvenih i političkih dešavanja. Poručujemo i ovoga puta da se isključivo na korektnim odnosima, konsenzusom, uz aktivno učešće svih predstavnika aktuelne većine, možemo dogovoriti oko, sada već, obavezne rekonstrukcije Vlade, uz zaključak da naši kadrovi mogu odgovoriti najsloženijim zadacima na evropskom putu naše države – navode iz SNP-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije