Connect with us

Vijesti

SNP: Prvi zastupnik premijera, Milačić za Jokovića i nas potpuno nebitan

Published

on

U moru političkih nesuvislih izjava, građani su u prilici i da čuju “poslednji politički poklič” mlađanog lidera u pokušaju Marka Milačića, koji gromoglasno poziva na tv duel Vladimira Jokovića, istovremeno se isprsivši da, ukoliko naš predsjednik ne pristane, automatski za Marka i njemu slične postaje politička kukavica, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije.

>> Milačić pozvao Jokovića na TV duel: Ukoliko se ne odazovete smatraću vas političkom kukavicom >>

– Za početak bi valjalo da nam mlađani račundžija Marko, u svom zanosu konačno kaže je li za vazda ostavio dukljansku politiku, i da se, uz isti ovaj poklič zakune da se istinski kaje što je bio jedan od prvih i najzajažljivijih referendumskih propagatora ni manje, ni više, nego za, privatnu, đukanovićevsku Crnu Goru. Valjalo bi da nam kaže da li je i tada bio na istoj strani sa našim Mitropolitom Amfilohijem, ili je kasnije spoznao da je na pogrešnom putu? – pitaju iz SNP-a.

Tek kasnije, kako navode, debelo bi razmislili koga od “časnih birača i simpatizera” pošalju Milačiću da ga konačno “politički opismene i otrijezne”.

– Valjalo bi, uzgred i da se uozbilji i prestane da bruka i sebe, a i Crnu Goru, kao kada je, u dječačkom zanosu pokušao da pravi selfije prilikom dolaska Vladimira Putina u Beograd. Vjerovatno ga je opijenost za vlašću natjerala da od velikog borca za Đukanovićevu Crnu Goru odjednom postane neko ko pali zastave NATO-alijanse. Familijarna raspoređenost u sadašnjoj Vladi mu je i dodijelila zvanje “prvog zastupnika Premijera CG”. Politička geneza mlađanog Marka dovoljno govori o njemu i njegovoj dosljednosti – poručuju iz SNP-a.

Dodaju da neće dozbodliti da iz ovoga ode “skroz neznaven mlađani Marko”.

Memorandum, dodaju, koji je i njemu trn u oku, predstavlja osnovu za otvaranje dijaloga da zajedno, skupa, nepodijeljeni idemo naprijed, trasirajući put nekoj novoj, pomirenoj, evropskoj Crnoj Gori.

– Mi u SNP-u, nikada nijesmo dijelili ljude po vjeri i naciji. Onaj koji to ne vidi, nije vrijedan nikakve naše pažnje. I na samom kraju, na TV duel od strane nezavisne televizije bio je pozvan predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić. Ukoliko taj isti Marko kaže da je Predsjednik Vlade pozvan, te da je odbio da gostuje i postao politička kukavica, prihvatićemo izazov i ovakvog TV duela.

Građanima je odavno sve jasno., kao što je kristalno jasno da se SNP nikada i nikoga plašio nije, jer ozbiljni argumenti uvijek stoje iza nas. Vi ste, ipak, Marko Milačiću, za Jokovića i SNP skroz nebitni – poručuju iz stranke Vladimira Jokovića.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije