Connect with us

Vijesti

SUPRUGA MARKA MILAČIĆA PRIVATIZOVALA VLADU: Smjenjuje kadar DF-a, odbija naloge ministara, a premijer Krivokapić ćuti

Published

on

Dok se najveći konstituenti parlamentarne većine dogovaraju kako da se prevaziđe duboka politička kriza do koje je došlo jer postoji nezadovoljstvo rezultatima ekspertske Vlade koja je za godinu dana  pokazala nesposobnost da se suoči sa teškim problemima koji postoje u crnogorskom društvu, za to vrijeme Marko Milačić i njegova supruga Žana kao da se trude da prodube krizu i namjerno pokvare odnose sa partnerima u vlasti.

Milačić se iza kulisa javnosti uz pomoć supruge, generalne sekretarke Vlade obračunava sa onima koji su mu pomogli da konačno dođe do poslaničkog mandata, i zahvaljujući kojima je i njegova supruga Žana dobila svoju poziciju.

Tako se već u nekoliko navrata smjenjuju ljudi iz Demokratskog fronta iz Upravnih odbora u koje su prije svega par mjeseci izabrani, a na njihova mjesta dolaze kadrovi Prave Crne Gore.

U javnosti je poznato da je Marinu Jočić koja je pomogla da se gubitaški Nacionalni parkovi za svega nekoliko mjeseci transformišu u uspješno preduzeće, zamijenio Nebojša Popović.

Nakon smjene Marine Jočič uslijedila je smjena kadra Demokratskog fronta iz Crnogorske plovidbe, gdje su smijenjeni Ivica Kordić i Vladimir Potpara, da bi sve kulminiralo bezrazložnom smjenom članova borda Barske plovidbe, predstavnika Demokratskog fronta i to predsjednika Save Ašanina, i članice borda Nade Dragović. Umjesto njih imenovani su Petar Zloković i Dalibor Marković koji se 2018. godine našao na odborničkoj listi Prave Crne Gore u Baru. I ovo rješenje potpisala je Žana Milačić, ignorišući zahtjev ministra Mladena Bojanića, koji je predložio da se Ašanin i Dragović ponovo izaberu u bord Barske plovidbe.

 

Bračni par Milačić je očigledno privatizovao Vladu, i svoje dobre relacije sa premijerom Krivokapićem i šeficom kabineta Ivanom Malović koja zajedno sa Žanom Milačić upravlja kabinetom, koriste za postavljanje svog kadra.

Ali sve ovo očigledno neće trajati još dugo, jer će se kako saznajemo i mjesto Žane Milačić naći u rekonstrukciji pa će se na djelu vidjeti da li je bračnom paru Milačić koji je i članove familije zaposlio u zgradi Vlade zaista stalo do dogovora ili samo do fotelja.

1 Comment

1 Komentar

  1. IAmNikka

    18.09.2021. at 17:36

    Sve je ovo tačno. Ivana Malović radi imptotiv odredjenih ministara, ali ne smije mnogo jer zna da je Profesor ipak bliskiji sa njima. Medju njima su Milojko Spajic i Jakov Milatovic

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije