Connect with us

Vijesti

URA: Politički ekstremi instruisani od strane DPS-SDP još jednom pokazali da jedino znaju mrzjeti

Published

on

Ideološki politički ekstremi koji su u registrima Ministarstva unutrašnjih poslova zavedeni kao bezbjednosno interesantna lica a čija je cijena potkupljivanja za interese poražene politike mržnje, netrpeljivosti, fašizacije društva ispod svakog nivoa opet su danas pokazali ono što jedino znaju – da mrze sve one koji nisu oni, kazali su iz Građanskog pokreta URA nakon dešavanja pred današnju sjednicu Skupštine Prijestonice.

– Ponosni smo na naše odbornike u cetinjskom parlamentu koji uprkos konstantnim crtanjima mete, prijetnjama i jeziku mržnju koji dolazi od strane onih koji to jedino umiju da čine u političkoj borbi pokazuju svoju veličinu i na najbolji način prezentuju progresivne i evropske politike. Politike koje su oštro suprotstavljene koaliciji ekstrema okupljenih oko DPS-a, SDP-a i njihovih drugih koalicionih partnera na Cetinju –  navode iz URE.

Napominju i da ono što se danas vidjelo ispred Skupštine Prijestonice nije vjerodostojna slika toga grada, i da se oni nikada neće pomiriti sa tom činjenicom da takvo ponašanje može da reprezentuje građane Crne Gore i Cetinja.

– Taj instruisani jezik mržnje i netrpeljivosti, linča i progona dolazi iz usta poražene politike, politike korupcije i kriminala DPS-a i SDP-a na Cetinju koji koordinisano huškaju građane, šire dezinformacije a sve sa ciljem da unište politiku URE koja im kvari njihov koncept. A taj njihov koncept politike je koncept podjela, mržnje, izolacije, retrogradni koncept koji je Cetinje u ekonomskom i svakom drugom smislu doveo do mjesta gdje je u 2021. godini. URA će se tome uvijek oštro suprotstavljati uprkos neobuzdanoj agresivnoj mržnji onih čija zaslijepljenost dolazi iz velikog neznanja –  navodi se u saopštenju ove partije.

Da je sve ovo tačno, dodaju oni, govori i snimak na kojem šef lokalnog SDP-a danas pred ulazak u zgradu Skupštine Prijestonice okupljenim instruisanim građanima daje informacije gdje će odbornici URE ući.

– Neće nas takvi politički ekstremi pokolebati da odustanemo od borbe za moderno, civilizovano, evropsko i građansko društvo, državu i sve njene gradove. Koliko oni mogu da tonu u svojoj mržnji i neznanju mi možemo da budemo duplo uporniji. Njima preostaje samo da mrze sve ono što nije kao oni – zaključili su u saopštenju.

2 Comments

2 Komentara

  1. Rosa

    14.09.2021. at 14:02

    Filipa Adzica rukopis, definitivno. Ne moze vam Filipe nista oprat krvave ruke

  2. Zekovic Bobo

    14.09.2021. at 15:40

    Gradjanski pokret URA prodao je svoju drzavu okupatoru Srbiji i omogucio joj drugu zvanicnu okupaciju od 1918, koja je bila ubitacna po Crnogorce i Crnu Goru.
    Gradjanski pokret URA oduzeo je Crnoj Gori i Crnogorskim narodima sve ono sto im je bilo sveto i zbog cega su zivjeli i nadali se boljem zivotu. Gradjanski pokret URA napravioo je zlocin nad Crnom Gorom i nad Gradjanima Cetinja, i jos ih cascavaju najcrnim gestapovskim metodama, zato sto nijesu URA i zabili im noz u ledaj zato sto pruzaju otpor URA-i da ostvari svoje ciljeve. Sve gadosti i podlosti na ovom svijetu su na vasu bandu URA-si, Sve cisto, lijepo, plemeniti, hrabro, je na strani CETINJA i CETINJANA. Oprem dobro URA i ostali izdajnici CETINJA i svih Crnogorskih naroda i Crne Gore SVETINJA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije