Povežite se sa nama

Politika

Vučurović: Postoje sumnje da je Jelušić ,,džoker” DPS-a, nadamo se nije tačno

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Politički trenutak je težak, a izjave poslanice Jelušić neozbiljne, i to nije dobra poruka javnosti, posebno kad postoje sumnje da je upravo ona taj ,,džoker” u koga se uzda DPS prilikom izglasavanja nepovjerenja vladi, saopštio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović reagujući na izjavu Jelušić da za smjenu Vlade postoji konsenzus DPS-a i DF-a.

-Nadamo se da te informacije nijesu tačne i da je Uri bliža platforma DF, koja nudi korektan dogovor i jedini logičan put za izlazak iz krize, od prelaska u tabor Mila Đukanovića. Složićemo se da DPS u parlamentarnoj većini ima ideološki mnogo bližih od DF-a, ali je valjda, u crnogorskoj politici dosta bilo Pozitivne Crne Gore i sličnih prevara- kazao je Vučurović.

Zato, kako je kazao, nije glavno pitanje inicijativa opozicije, nego da li je URA spremna da podrži platformu DF-a koja kaže da treba poštovati volju građana koja je neprikosnovena, bez obzira da li neko voli DF ili ne.

-Podsjetićemo da je Uri bila neprihvatljiva rekonstrukcija Vlade Zdravka Krivokapića i bilo bi čudno da odbiju još jednu inicijativu koja nudi političku stabilnost i mogućnost da se Crna Gora pokrene sa mrtve tačke. A mi se, pored svih glasina, uzdamo u poslanicu Jelušić da neće popustiti- zaključio je Vučurović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije