Povežite se sa nama

Politika

ZIROJEVIĆ: Ucjene DF-a opet važnije od EU

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Potpredsjednik Vlade je organizovao debate oko izmjena Zakona o Državnom tužilaštvu, za koje se ispostavilo na kraju da su predlagači poslanici. Klasična predstava sa ciljem svjesnog izbjegavanja obaveze usaglašavanja propisa sa Evropskom komisijom i organizovanja pozitivnim propisima definisane javne rasprave, kazao je portparol Socijaldemokrata Crne Gore Nikola Zirojević.

“Zamislite kako čudno izgleda trojni sporazum Krivokapić-Bečić-Abazović u kojem se govori o donošenju zakona u skladu sa evropskim standardima, kao i kako se uvažavaju sugestije koje stižu sa evropskih adresa da je neophodan inkluzivan dijalog u pripremi propisa koji se tiču efikasnosti tužilaštva i da se u potpunosti sprovedu preporuke Venecijanske komisije”, kazao je Zirojević.

Poručuje da se očekuje ponovo već izlizana neistinita teza i jeftina manipulacija da su svi oni koji ukazuju na ove očigledne manjkavosti i ignorisanje preporuka Venecijanske komisije i domaće stručne javnosti protivnici borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Ucjene DF-a opet važnije od EU. Sila boga ne moli”, zaključio je Zirojević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije