Connect with us

Borilački sportovi

LALOŠEVIĆ PRIMIO OSVAJAČE MEDALJA: Stipendije za talentovane boksere

Published

on

Foto: Gov.me

Vasilije Lalošević, direktor Uprave za sport i mlade, ugostio je osvajače zlatnih i bronzanih medalja na Evropskom prvenstvu u boksu za mlade – Bojanu Gojković, Petra Liješevića, Ninu Radenović i Miloša Krasnićija, kao i predsjednika Bokserskog saveza Aleksandra Klemenka, selektor Boška Draškovića, trenera Nikolu Ružića i predsjednika bokserskog kluba Budva Davora Dokića.

“Lalošević je čestitao našim sportistima ostvareni uspjeh, kao i stečeno pravo na jednogodišnju stipendiju i status perspektivnog sportiste”, saopšteno je iz Uprave za sport i mlade.

“Mladi bokseri predstavljaju pravi primjer kako se kontinuirani rad, posvećenost i ljubav prema onome čime se bavite, zaista isplate. Uvjeren sam da će uspjesi ovih mladih i talentovanih ljudi dodatno podstaknuti našu omladinu da krenu njihovim stopama”, kazao je direktor Uprave za sport i mlade.

Evropsko prvenstvo u boksu za mlade održano je od 11. do 23. novembra prošle godine u Budvi. Na takmičenju su učestvovale 22 zemlje, sa više od 170 boksera.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije