Connect with us

Fudbal

TRANFERI: Mesi slobodan za pregovore, Aguero, Ozil i Alaba, samo neka od imena kojima ističu ugovori

Published

on

Čini se da predstoji jedan od najzanimljivijih perioda u svijetu fudbala što se tiče trasnfera jer veliki broj veoma kvalitetnih i iskusnih igrača ostaje bez ugovora na ljeto. Oni, ukoliko to žele, mogu već od 1. januara da pregovaraju sa drugim klubovima.

Britanski Skaj je sačinio spisak fudbalera kojima uskoro ističu ugovori. Lista je zaista impozantna, a svakako se na njoj izdvaja ime Lea Mesija. Argentinac je minulog ljeta htio da ode iz Barselone, navodno sada je zadovoljan, ali još uvijek nema priče o novom ugovoru. Pominjalo se da bi njega mogao da dovede Mančester Siti, dok se sada i Pari sen Žermen pominje kao opcija, ali ne bi bilo iznenađenje da Leo i ostane u Barseloni.

Uz njega niz fantastičnih fudbalera iz vodećih evropskih klubova takođe može kada kucne ponoć i počne 2021. godina da pregovara sa drugim klubovima. Tu je Serhio Aguero koji ima dosta probelma sa povredama, kao i Mesut Ozil koji čini se ima problem sa svim i svačim i pitanje je kako zamišlja svoj nastavak karijere.

Na listi su David Alaba, Memfis Depaj, Đini Vajnaldu, koje će njihovi klubovi sigurno probati da zadrže, a u tu grupu spada i Serhio Ramos.

Ugovori ističu Anhelu Di Mariji, Julijanu Draksleru, Arkadijušu Miliku ali i Olivijeu Žiruu.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije