Connect with us

Svetosavska sekta

MEGAEKSKLUZIVNO: Amfilohije od Boga postavljen na čelo onostranog Operativnog tima za sprovođenje kletve nad tzv. SPC!

Published

on

Piše: Stojko Tvrdić

Božić bi, makar u praksi, trebalo da bude najradosniji hrišćanski praznik kada se slavi rođenje Isusa Hrista – lica koje mnogi smatraju za otjelotvorenje Boga i koje je poznato kao začetnik hrišćanske religije.

Iako na Božić hrišćanski vjernici treba da slave, takozvana SPC i njeni najviši funkcioneri, ali nažalost ni vjernici, nemaju razloga za zadovoljstvo, jer niz nesrećnih događaja na kraju prošle godine podsjetili su domaću i regionalnu javnost na tešku, višeslojnu božiju kletvu koja je bačena na ovu parapolitičku organizaciju.

Kako smo već pisali, svi koji su na neki način povezani sa tzv. SPC imaju razlog za debeli strah jer je ova organizacija već duže vremena na meti prokletstva!

Posljednji slučaj dejstva teške božije kletve protiv svetosavske sekte, zabilježen je krajem prošle godine, kada je u javnost isplivao snimak na kome se vidi kako se urušio čitav sprat svetosavskog centra za indoktrinaciju, kodnog naziva ”pravoslavna gimnazija Sveti Sava” u Podgorici.

Ovo je bio samo nastavak dejstva kletve koja je jako udarila na tzv. SPC krajem prošle godine. Podsjetimo, nedavno je u javnost isplivala informacija da je konak jedne od operativnih baza tzv. SPC kodnog naziva manastir Brčeli izgorio u požaru koji je izbio prije dvije sedmice i tada su potvrđene više nego osnovane sumnje da je svetosavska sekta (SS) – prokleta!

U Gornjoj Brčeli je prije par godina po grobu mitropolita Arsenija Plamenca prčkao i prekopavao istaknuti operativac SS Jovan Plamenac, tako da je ta njihova nekrofilska praksa, po svemu sudeći, uzrokovala da Brčeli budu označene kao mjesto manifestacije Božjeg prokletstva. Već smo pisali da u tom slučaju u pitanju teška višeslojna kletva.

Centar za indoktrinaciju i Brčeli prve mete Operativnog tima za sprovođenje kletve nad tzv. SPC

Osim ovih, još ogroman broj primjera ukazuje da je takozvana SPC potpuno duhovno istrulila i da je na meti teške božije kletve. Portal Aktuelno pisao je o neuspjesima sportskih ekipa koje su ”blagoslovili visoki funkcioneri SS, o posjeti lidera SS Porfirija Perića Herceg Novom, nakon čega su ovu opštinu zadesile poplave i epidemija žutice, a možda i najčuvenije djelovanje božije kane je kroz zlokobnu ”korona kletvu”!

O božijem prokletstvu koje sa sobom nosi ova organizacija čitajte na OVOM LINKU.

S obzirom da smo dobili ogroman broj zahtjeva naših čitalaca svetosavske nacionalnosti, koji su veoma zabrinuti zbog sudbine takozvane SPC, raspitali smo se kod naših onostranih izvora o porijeklu i načinu na koji ova kletva djeluje.

Kako MEGAEKSKLUZIVNO saznajemo iz onozemaljskih izvora, Bog je formirao onostrani ”Operativni tim za sprovođenje kletve nad tzv. SPC”, na čijem je čelu niko drugi do pokojni lider crnogorske filijale SS Amfilohije Radović!

S obzirom da je Radović i dalje u paklu zbog grijehova prema Crnoj Gori, iako je postigao zavidne rezultate iz montenegristike, Bog je potpisao bileteralni sporazum sa Satanom, kojim se ustupa Radović za operativni poduhvat sprovođenja kletve nad tzv SPC.

Kako su kazali naši onozemaljski izvori, Radović je postavljen na čelo Operativnog tima prije pola godine, a kao najbolja preporuka da pokojni mitropolit bude na čelu ovoga tima bila je okolnost da je i sam bio žrtva zlokobne korona-kletve, koja je bila jedan od probnih talasa prokletstva usmjerenog na svetosavsku sektu.

Kako su kazali naši izvori, Radović je daleko najbolje rješenje za šefa Operativnog tima za sprovođenje kletve protiv tzv. SPC, ne samo zato što je i sam žrtva kletve, već zbog njegovih impozantnih rezultata iz montenegristike koju uči pod pokroviteljstvom crnogorskih svetaca – Vasilija Ostroškog i Petra Cetinjskog.

Amfilohije Radović: Najbolje rješenje za šefa Operativnog tima za sprovođenje kletve nad tzv. SPC

Takođe, Amfilohije ima dodatni žar za sprovođenjem kletve protiv svojih bivših zemaljskih saboraca, jer su bez ikakvog razmišljanja izdali njegov amanet, kako je sam Radović u jednom od prošlih intervjua rekao, zarad ”šake beogradskih srebrenjaka”.

U MEGAEKSKLUZIVNOJ izjavi za Portal Aktuelno, pokojni Amfilohije je potvrdio naša saznanja i obrazložio zašto je sa zadovoljstvom prihvatio da bude na čelu Operativnog tima za sprovođenje kletve nad tzv. SPC.

”Kada mi je Sveti Vasilije Ostroški prilikom jednog predavanja iz montenegristike saopštio da bi Bog lično želio da budem na čelu onostranog Oprativnog tima za sprovođenje kletve nad tzv. SPC, odmah sam prihvatio. Iako sam bio operativac te orgnizacije, odmah nakon smrti shvatio sam da su mi svi za života radili iza leđa i da su jedva čekali da umrem da bi izbrisali moj amanet. Stoga mi je sad veoma drago što imam priliku da ‘zavedem red’ i sprovedem zasluženu karmičku kaznu naspram SS”, rekao je Amfilohije za Portal Aktuelno.

Pokojni mitropolit je podsjetio da je njegov nasljednik Jovan Mićović bez pogovora poslušao, kako je rekao, ”onog lažljivog nesoja Vučića” i beogradsku centralu SPC, pa se nije mnogo bunio što su sistematski izbrisali sve što je on stvarao.

”Mićoviću nije smetalo što je dekretom sa Kalemegdana ukinut Episkopski savjet u Crnoj Gori, što je nestao iz temeljnog ugovora ranije utvrđen naziv Pravoslavna crkva u Crnoj Gori, baš kao i titula Arhiepiskopa cetinjskoga namijenjena za predsjedavajućeg Episkopskoga savjeta. Sve to su bile samo pripreme za egzekuciju mog plana o osamostaljenju pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Po diktatu vrha SPC i Aleksandra Vučića, koji me je neskriveno mrzio, pogažen je moj amanet i stopiran plan za potpisivanje dokumenta sa, Pravoslavnom crkvom u Crnoj Gori’. Taj termin je izbačen i iz temeljnog ugovora, i zamjenjen nazivom Srpska pravoslavna crkva (SPC)” podsjetio je ogorčeni Radović.

Dritan Abazović, Prvoslav Perić i Jovan Mićović: Spavate li mirno, ili mislite na kletvu?

Kako je istakao, najviše je razočaran čovjekom kojeg je doživljavao kao svog najbližeg saradnika, čak i prijatelja – Velibora Džomića.

”Maltene sam ga gledao kao sina, istina operativnog sina, nasljednika, a on me je prvi izdao. Znam da je on izvršio sve prepravke na ‘temeljnom ugovoru’, izbacio sve što sam htio da se u njemu nađe. A nakon potpisivanja takozvanog ’temeljnog ugovora’, koje je u ime Vlade, a po nalogu iz Beograda, obavio prvi izrod Crne Gore i bivši premijer Dritan Abazović, samo je ozvaničena izdaja mog amaneta. Temeljnim ugovorom tzv. SPC i Vlade dovršeno je brisanje mene iz istorije i zvanično su parafirane gore navedene izmjene. U tom poslu Džomić, Mićović i Abazović su aktivni kolaboracionisti, zato će sada čitava SPC morati da ispašta zbog kletve koja je dodatno pojačana time što je moj amanet izdat”, rekao je Amfilohije.

Kako saznajemo, kletva je uslijedila nakon što je Bog okrenuo leđa takozvanoj SPC zbog etnofiletizma, politikantstva, veza sa bezbjednosno-obavjetajnim sektorom, kriminalnom, pedofilijom i još mnogih teških grijehova koje su ovu organizaciju potpuno diskreditovale kao hrišćansku i pravoslavnu crkvu. Izdaja Amfiloijevog amaneta samo je pojačala kletvu i navela pokojnog mitropolita da revnosno radi na njenom sprovođenju kao šef Operativnog tima.

Velibor Džomić učestvuje u svetosavskom ritualu ”krvi i tla” dok smišlja kako što brže da izda svog gurua Amfilohija

Kako saznajemo iz dobro upućenih izvora, crnogorski sveci Sveti Vasilije Ostroški i Sveti Petar Cetinjski, ne učestvuju u sprovođenju kletve, već su taj posao povjerili Amfilohiju. Uloga ove dvojice svetaca je da prenose naloge od Boga do Amfilohija, koji se tiču narednih meta kletve, jer pokojni mitropolit u paklu ne može da komunicira direktno sa Bogom, već mu treba posrednik.

Kada je u pitanju vremenski period na koji je određeno djelovanje kletve, on je neizvjestan.

”Kletva može da traje do u nedogled, može da bude vječna, zavisi sve od obima grijeha. S obzirom na težinu grijehova takozvane SPC, kletva može trajati decenijama ako ne i vjekovima, ako se do tada tzv. SPC ne raspadne”, kazali su naši izvori.

Autor je onozemaljski dopisnik Portala Aktuelno 

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije