Povežite se sa nama

Svetosavska sekta

NA METI SS I BIA: Kanalizacija ”srpskog sveta” bi da ućutka Aktuelno, jer su raskrinkali zlikovce iz SS i izdaju Amfilohijevog amaneta!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zlikovački hegemonistički krugovi nakačeni na zvanični Beograd i nezvaničnu Moskvu, skoncentrisani oko svetosavske sekte (SS), srpske BIA-e, putinovskog obavještajnog podzemlja, raznih političkih, ekstremističkih, paraintelektualnih, bezbjednosnih i obavještajno-propagandnih krugova, su u velikoj panici i to se više ne može sakriti.

Ova sektaško-hegemonistička obavještajna klika podnijela je nedavno krivičnu prijavu protiv glavnog i odgovornog urednika portala Aktuelno Balše Kneževića zbog prenošenja Facebook statusa građanskog aktiviste Obrena Medenice. To je bila druga krivična prijava protiv urednika portala Aktuelno u 20 dana.

Gojko Raičević, kodno ime ”Vepar”: Vlasnik i urednik IN4S-a, gnusne ispostave BIA-e za specijalni rat protiv Crne Gore, nema muda da u impresum stavi svoje ime. To je donekle i razumljivo…

Morbidni napadi na uredništvo i vlasničku strukturu Portala Aktuelno nakon krivičnih prijava protiv Kneževića nastavljeni su u drugom obliku – i to preko ispostave BIA-e koja važi za dno propagandne kanalizacije, a vodi se pod kodnim imenom IN4S.

Aktuelno na meti zločinačkih kriminalno-obavještajnih krugova

Vlasnici i uređivači ove internet fekalne platforme Gojko Raičević i rektor UCG Vladimir Božović nemaju muda da imenom stanu iza svojih morbidnih laži i bljuvotina, već kao urednika navode izvjesnog kubanskog boksera Feliksa Savona. Na paltformi ovih ”moralnih gromada” pod kodnim nazivom IN4S, u posljednjih nekoliko dana objavljena su dva propagandna uratka kojima se targetira suvlasnik Portala Aktuelno biznismen Zoran Bećirović.

Vladimir Božović ”Naliv pero”, nažalost rektor UCG: Ruski vektor meke moći nad Crnom Gorom i jedan od osnivača propagandne, kleronacističke septičke jame kodnog imena IN4S

Iza ove akcije, kao i iza krivičnih prijava protiv Kneževića, ali i mnogih prijetnji i pokušaja zastrašivanja koji traju već više od dvije godine, stoje isti zločinački, neočetnički, velikosrposko-putinistički krugovi koji djeluju u sjenci logističke podrške svetosavske sekte, u maniru bizantskih štakora obloženih govnima izdaje i plaćeništva. U prilog ovoj tvrdnji ide i podatak da Raičević i Božović važe za prekaljene saradnike BIA-e. Kako se sumnja, Raičeviću je kodno ime ”Vepar” a Božoviću ”Naliv pero”.

Šema je dakle jasna – po nalogu iz Beograda koji dolazi direktno iz BIA-e, u koordinaciji sa bordom direktora SS iz takozvane patrijaršije, naizmjenično se targetiraju Knežević, pa zatim Bećirović.

Nakon Kneževića, na meti BIA-e i SS suvlasnik portala Aktuelno Zoran Bećirović: Neumorni patriotski rad na očuvanju Crne Gore smeta veleizdajničkoj bagri i njihovim nalogodavcima sa Kalemegdana

Kako saznajemo iz dobro upućenih izvora, cilj ovakvih akcija je da pokušaju da zastraše Portal Aktuelno koji iznošenjem brutalne istine raskrinkava suštinu svetosavske sekte i kriminalno-parapolitičkih krugova koji stoje iza nje.

Kačavendisti učestvovali u napadu na Aktuelno?

U najnovijem napadu na Aktuelno, na propagandnoj ispostvi BIA-e kodnog imena IN4S, objavljen je tekst napisan u Beogradu, u kojem se napada Bećirović zbog istine koja je iznesena vezano za svetosavsku sektu i potpisivanje takozvanog ”temeljnog ugovora”.

Tekst koji je objavljen prošle sedmice odiše patetikom, morbidnošću i  osjećajem bespomoćnosti, koji je sakriven gomilom verbalnih fekalija skuvanih u beogradskoj kuhinji laži i manipulacija.

U jednom djelu teksta pominje se ”analna fiksacija”, što izaziva osnovanu sumnju da je u pisanju ovog propagandnog uratka učestvovala i takozvana ”kačavendističko-pedofilska” struja SS. Ne zna se da li je autor ”teksta” bio žrtva kačavendističkog ”analnog blagosiljanja” ili je propagandni uradak pisan uz učešće nekoga od pedofilske struje, koja je izuzetno jaka unutar SS.

Kačavenda i Joanikije: Pominjanje ”analne fiksacije” nameće sumnju da je pedofilska struja pomagala u napadu na Portal Aktuelno

Tako da je dio o ”analnim fiksacijama” mogao pisati neko od mnogih službenika SS povezanih sa nosiocima pedofilske struje kao što su – Kačavenda, Pahomije, Filaret, Joanikije Mićović, Nikolaj Stamatović…

Osim ovog propagandnog uratka, danas je objavljen takođe još jedan naručeni tekst, koji se na platformi BIA-e IN4S pojavljuje već 50. put, a u njemu se pominje plac koji je Bećirović kupio od bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice. U ovom uratku BIA-a i SS priželjkuju hapšenje suvlasnika Portala Aktuelno Zorana Bećirovića što je razumljivo, jer je to jedino što mogu da rade pritisnuti istinom koju svakodnevno iznosimo. Ipak o današnjem ”tekstu” ne treba trošiti riječi jer su od ovog propagandnog idiotluka odavno odustali i njegovi kreatori iz ”medijske mafije” i MANS-a.

U ovakve propagandne idiotluke više ne vjeruju ni njihovi kreatori iz MANS-a i ”medijske mafije”, ali su dovoljno dobri za sakupljače otpada iz propagandnog kanalizacionog odvoda

Džomić očajan, u strahu od đedove kletve!?

Ključna stvar koju treba istaći, je da je napad na portal Aktuelno uslijedio nakon što smo objavili tekst pod naslovom ‘‘AMFILOHIJE OŠTRO ODGOVORIO PORFIRIJU: Sram te bilo ološu, pogazili ste moj amanet, a još govoriš da se radujem!”, u kome smo na satiričan način potpuno ogolili izdaju kojom je centrala SS pljunula na Amfilohijevu zaostavštinu.

U tekstu smo pomenuli da je iz takozvanog ”temeljnog ugovora” nestao naziv na kome je insistirao Amfilohije – Pravoslavna crkva u Crnoj Gori, nestala je i titula Arhiepiskopa cetinjskoga namijenjena predsjedavajućem Episkopskoga savjeta koji je takođe ukinut.

S obzirom da je ovo istina koju bi najviši funkcioenri SS i predsjednik Srbije Vučić željeli da zaborave, razumljiva je razjarenost pisanjem Portala Aktuelno. Ovdje dolazimo do još jednog imena koje je glavni inspirator podmuklih napada na naše uredništvo i vlasničku strukturu – Velibora Džomića, pravoslavnog vrača i glavnog operativca SS, koji je preko operativnih kanala BIA-e povezan sa Raičevićem i Božovićem.

Prvi operativac SS, deklarisani ateista, pravoslavni vrač i nadriepidemiolog, koji je tvrdio da litije liječe od koronavirusa, Velibor Džomić: Da li te je strah od Đedove kletve?

”Džomić je redovni čitalac Portala Aktuelno, čita detaljno svaki tekst koji je vezan za takozvanu SPC čiji je visoki funkcioner i operativac. Malo je reći da je ogorčen pisanjem i da bi najradije da može pohapsio čitavo uredništvo i vlasničku strukturu vaše medijske kuće. Nakon teksta o Amfilohiju razumljivo je da su uslijedili žestoki napadi preko propagandne paltforme, jer ste udarili u bolnu tačku. Jer ako se konačno utvrdi nesporna istina da je Amfilohijev amanet pogažen, Džomić će biti prvi koji će da strada jer je bio najbliži saradnik Radovića i olako ga je izdao”, rekli su naši izvori dobro upućeni u dešavanja u SS.

Naš izvor navodi da je Džomić u strahu od ”Đedove kletve”, ali o tome ćemo opširnije pisati u posebnom tekstu koji je u pripremi.

Saradnici BIA-e očajni

Na osnovu onoga što je navedeno jasno je da je zlikovačka bagra koja pluta po kanalizacionim odvodima zvaničnog Beograda i nezvanične Moskve, u velikoj panici i to se više ne može sakriti!

Džomić, Božović, Raičević i klika polupismenih ostrašćenih veleizdajnika sektaša, suočena sa neumoljivom istinom koju u kontinuitetu iznosi portal Aktuelno u strahu je zbog toga što su svjesni da se njihova paklena, svetosavska, hegemonistička, pedofilsko-kriminalna mreža polako ali sigurno urušava!

Pozivanje na hapšenja, ućutkivanje i progon zbog iznošenja istine samo će stimulisati portal Aktuelno da se još više bavi ovom zlikovačkom bandom, zasnovanom na nacističkoj ideologiji Velimirovića i Ljotića, ”moralnim” načelima dokazanih pedofila, inspirisanom zločinima, ratnohuškanjem i puštanjem krvi.

Uredništvo Portala Aktuelno

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije