Connect with us

Region

LEČIĆ: Tvrdnje o silovanju najgnusnija laž

Published

on

Lečić (FOTO: alo.rs)

Predsjednik pokreta Demokrate Srbije Branislav Lečić naveo je da su tvrdnje da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld “najgnusnija laž” koja ga diskredituje.

„Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje“, naveo je Lečić u saopštenju povodom optužbi glumice.

Glumica Danijela Štajnfeld je izjavila da je tačno da je u Višem javnom tužilaštvu označila Lečića kao „misterioznog moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao“.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je potvrđeno da je Štajnfeld dala izjavu u policiji u prisustvu zamjenika javnog tužioca, kao i da je otkrila identitet napasnika. Kako su naveli, poznata glumica je otkrila identitet osobe koju optužuje kao B. L, i sada su u toku provjere.

“U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza”, rečeno je za taj portal iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Iz tužilaštva su naknadno dodali i da su inicijali izvršioca B. L.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije