Povežite se sa nama

Region

VUČIĆ O POVREĐENOM BAGERISTI: “Mogli ste da vidite kako za Rokfelerove pare Srbi moraju da dobijaju batine”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Srbije Vučić je u svom obraćanju novinarima rekao za ekologa koji je prebio čoveka u Šapcu i kome nije određen pritvor rekao da “Bog ne bi razumio ko oko čega protestuje”

– Pretučen je čovjek koji nije kršio nijedan zakon i kretao se putem kojim ima pravo da se kreće. Kretao se veoma sporo ne ugrožavajući nikoga, iako su oni koji su bili na putu bili tu nelegalno i kriminalno. Tog čovjeka su izubijali i nalazi se u bolnici. Riječ je o gospodinu Prokiću. Ima teške tjelesne povrede. Mogli ste da vidite kako za Rokfelerove pare Srbi moraju da dobijaju batine. Može tužilaštvo da traži ili ne traži pritvor, to je jedna stvar, a kako će sud odlučiti to je druga stvar. Pretopostavljam da se tužilaštvo rukovodilo time da nisu potrebni svjedoci jer je viđeno šta se dogodilo – rekao je Vučić i dodao da je takva odluka izazvala bijes većine ljudi u Srbiji.

Predsjednik je pozvao da se niko ne sveti tom batinašu i ostalima koji su Zelenović i slični poslali.

– Tužilaštvo i sudije su oni postavljali 2009. godine. Znam da će većina u Srbiji reći da žuti ološ još vlada, ali polako… Siguran sam da će sve da bude po zakonu. Pristojnu i većinsku Srbiju pozivam na uzdržanost – rekao je predsjednik.

Vučić je rekao da još nije potpisao Zakon o eksproprijaciji i da čeka mišljenje svog pravnog tima.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije