Connect with us

Ekonomija

SLUŽBENI AUTO HAVARISAN: Spajić sebi kupio novog Mercedesa

Published

on

Automobil registarskih oznaka PG CG 005, marke Mercedes E 350, koji je zadužio ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić je havarisan zbog nečije nebrige, a procijenjena šteta je oko 20.000 eura, tvrdi više izvova CdM-a iz Vlade. S obzirom na to da je procijenjena šteta oko 20.000 eura, automobil nije porpavljen jer, prema tvrdnjama izvora CdM-a, još jedan službeni auto je slupan i na čekanju je za popravku.

U međuvremenu, dok je Spajićev službeni auto nečijom nebrigom završio sa štetom od oko 20.000 eura, ministar je objavio da je od svojih para kupio Mercedes, koji, kako javnost spekuliše, košta više od 100.000 eura.

Ministar je svoju kupovinu objasnio ovako: “30 godina su kupovali auta od državnih para i niste ih pitali kako je to moguće. Mene pitate kako je moguće da sam za svoje, trudom zarađene pare u Japanu i Singapuru, kupio auto da ne bih jahao državu i koristio službeno u privatne svrhe. I još sam bio drzak da to prijavim”, napisao je Spajić na Twitteru.

Brojne reakcije uslijedile su nakon ove objave.

Nakon što je objavljeno da je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kupio automobil marke Mercedes najnovije klase GLE 300D 4 MATIC, oglasio se predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević koji tvrdi da zna od kojih para je ministar kupio vozilo, a da će to znati i tužilaštvo.

“Neka što više kupuje. Lakše ćemo to zaplijeniti kao imovinu stečenu kriminalom. Ja znam od kojih para si kupio. A znaće i tužilaštvo. Pozdravi Kustrova, Žugića i ekipu. U ZIKS-u ga nemaš đe voziti!!”, napisao je Medojević na Facebooku.

On je dodao da narod jedva sastavlja kraj sa krajem.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije