Connect with us

Crna Hronika

KRIVIČNA PRIJAVA: Nasilničko ponašanje prema policajcu i novinarki

Published

on

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv sugrađaina M.J. (39) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu novinarke Vijesti i službenika Stanice policije Šavnik.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, novinarki J.J. je 14. marta, oko 21 sat i 30 minuta, dok je izvještavala o lokalnim izborima i dešavanjima nakon zatvaranja biračkih mjesta, jedna osoba nanijela povredu u predjelu glave.

Iz policije su kazali da se događaj desio na kružnom toku gdje se nalazio izborni štab koalicije „Za budućnost Nikšića“, gdje je bio okupljen veći broj građana.

“U jednom trenutku osumnjičeni je počeo verbalni sukob sa policijskim službenikom M.D. koji se nalazio na radnom zadatku, a zatim mu je prišao i skinuo mu sa lica zaštitnu masku”, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je osumnjičeni tvrdim predmetom gađao u pravcu policijskog službenika i pogodilo J.J.

„Prethodno je osumnjičeni nepoznatim predmetom nanio povrede policijskom službeniku M.D. u predjelu glave, tačnije uha“, navodi se u saopštenju.

Policija je od M.J. prikupila obavještenja na okolnosti navedenih događaja.

„Formirani su spisi predmeta koji su dostavljeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, a koji je nakon sagledavanja spisa naložio da se protiv M.J. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje“, zaključuje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije