Connect with us

Društvo

VELJOVIĆ: Samo zakonit rad garantuje osjećaj bezbrižnosti

Published

on

Veselin Veljović, Foto: standard.co.me

Samo zakonit rad garantuje osjećaj bezbrižnosti i ponosa na ostvareno, poručio je bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović i dodao da mu je bila čast da zajedno sa pripadnicima policijske organizacije brinu o bezbjednosti građana i države.

“Uvaženi pripadnici crnogorske policijske organizacije, poštovane kolege, bila je čast i privilegija da zajedno brinemo o bezbjednosti svih građana i države”, rekao je Veljović.

On je, povodom primopredaje dužnosti direktora policije, rekao da je zahvalan na odgovornosti, posvećenosti, odlučnosti i hrabrosti u realizaciji značajnih rezultata i ostvarenog progresa u svim oblastima djelovanja.

Veljović je istakao da je ova godina obilježena nezapamćenom pandemijom i drugim izazovima i iskušenjima, te da je možda jedna od najtežih u posljednje tri decenije.

“Uspjeli smo da zajedno i jedinstveno pronađemo efikasne i primjerene odgovore i garantujemo osjećaj sigurnosti i bezbjednosti svakog pojedinca, porodice i zajednice”, naveo je Veljović na Tviteru.

On kazao da su odnosi povjerenja i partnerstva policije i građana su temeljna vrijednost koju treba dodatno podsticati, a etički i moralni kodeks postulat u djelovanju i postupanju.

Veljović je dodao da napušta policijsku organizaciju, jedinstvenu, snažnu i značajno reformisanu i spremnu da sačuva sigurnost zajedničke države, ali kao i promotera regionalne saradnje i pouzdanog partnerstva.

“Svi koji dođu jednog dana moraju i otići, i o tom danu treba razmišljati jer samo zakonit rad garantuje osjećaj bezbrižnosti i ponosa na ostvareno”, poručio je Veljović.

Vlada je na sjednici u četvrtak odlučila da vršilac dužnosti Uprave policije bude Vesko Damjanović.

1 Comment

1 Komentar

  1. Pingback: MUP: Raspisan konkurs za direktora Uprave policije – Portal Luca

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije