Connect with us

Ekonomija

KADROVSKE KOMBINATORIKE: Mitrović odredio najbliže saradnike, hoće li Ministarstvo konačno početi da nešto radi?

Published

on

Ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović odredio je najbliže saradnike, pa javnost s pravom očekuje da to Ministarstvo konačno počne nešto da radi.

Za vršioca dužnosti sekretara Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma određen je Radovan  Bojović, diplomirani pravnik, dok je za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za prirodu u Ministarstvu Tamara Brajović, diplomirana biološkinja.

Za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za inspekcijske poslove i licenciranje u Ministarstvu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma određen je dr Ljubiša Konatar, doktor nauka – nauke bezbjednosti.

Klučno mjesto v.d državnog arhitekte pripalo je Mirku Žižiću, dipl. inženjer arhitekture, do postavljenja generalnog direktora ovog direktorata u skladu sa zakonom, a najduže do šest mjeseci.

Ministarstvo se u prva četiri mjeseca rada nije proslavilo, budući da prva dva mjeseca nije izdavalo dozvole, a obustavilo je proces rada na prostornom planu i planu generalne regulacije.

Na današnji dan Ministarstvo je ukupno izdalo četiri građevinske dozvole, dok je MORT lani izdao 45 građevinskih dozvola.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije