Connect with us

Ekonomija

RAĐENOVIĆ: Pristup plaži hotela Palma mora biti obezbijeđen svima

Published

on

Pristup plaži hotela Palma, na kojoj su postavljeni stubići i žardinjere kako bi se ograničio prilazak, mora da bude obezbijeđen svim građanima i to zakupci moraju da poštuju, kazao je predsjednik Upravnog odbora Morskog dobra Blažo Rađenović tokom današnje posjete Tivtu.

Kako je saopšteno iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, Rađenović je posjetio tu opštinu kako bi se upoznao sa problemima i razgovarao sa predjednikom Skupštine Opštine Tivat Andrijom Petković.

Konstruktivnom sastanku prisustvovali su i građani, koji su izrazili primjedbe na dosadašnji rad i zakupaca i Morskog dobra, a najviše njih se odnosilo upravo na plažu hotela Palma.

“Obilaskom terena, zajedno sa Službom kontrole ispred Javnog preduzeća za upravljanje Morskim dobrom Crne Gore i Komunalnim preduzećem, evidentirali smo nepravilnosti koje će u najkraćem roku biti otklonjene”, rekao je Rađenović i istakao da će ubuduće po svakoj prijavi izlaziti na teren i otklanjati sve nepravilnosti.

Naglasio je i da su u pregovorima sa Opštinom Tivat oko Pina koje planiraju ustupiti lokalnoj upravi, kao i otvaranju kancelarije u toj opštini.

Rađenović je kazao da je politika JPMD decentralizacija i da će se fokusirati na zahtjeve i primjedbe koji su bili na nivou lokalnih samouprava.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije