Connect with us

Politika

FILIPOVIĆ: Čudim se stavu Rađenovića o Maroviću jer su nekada blisko sarađivali

Published

on

Poštovani gospodin Blažo Rađenović, lider budvanske Ure, zagrmio je na dojučerašnjeg šefa Bata Carevića zbog opaske o vraćanju imovine Karađorđevićima. Pritom se obrušio i na DPS i Svetozara Marovića, saopštio je izvršni koordinator Građanske inicijative “21. maj Ljubomir Filipović.

“Podržavam kritiku Rađenovića, ali ne mogu da se načudim dovoljno oko njegovog stava oko DPS i Marovića, sa kojim je blisko sarađivao kada je bio lider Liberalne partije i moj savjetnik u kabinetu u Opštini. Tada je posebno lijepo sarađivao sa članovima DPS nekad ih braneći i od mene”, poručuje Filipović.

Filipović tvrdi da je Rađenović zaboravio na svoje crnogorstvo zbog kako kaže ” udobne fotelje direktora Mediteran reklama”.

“Takođe, više bih cijenio da je Rađenović ovako ustao i odreagovao dok je bio odlučujući glas u Opštini, ali je zaboravio svoje crnogorstvo u udobnoj fotelji direktora Mediteran reklama gdje ga je delegirala nova partija. Takođe mi malo neiskreno djeluje da viče na Carevića sa kojim dobro sarađuje u Morskom dobru, i sa kojim je do juče kidisao na privatnu imovinu na Miločeru”, zaključuje Filipović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije