Connect with us

Magazin

BOŽIĆNI POKLON: Imaju seks samo jednom godišnje – na Božić

Published

on

Tvrdi da je seks najbolji božićni poklon koji može da da svom vjereniku: Džen Stefens sa porodicom - Foto: Privatna arhiva

Britanka Džen Stefanes (23) sa svojim vjerenikom, koji je godinu dana stariji od nje, vodi ljubav samo jednom godišnje i to 25. decembra – za Božić.

“Znam da to zvuči ludo, ali funkcioniše. Činjenica da smo seks izdvojili samo za Božić zapravo nas je ojačala kao par, sada se želimo još više. Srećni smo s tim da se samo ljubimo i mazimo ostatak godine”, otkrila je ova mlada djevojka, prenosi britanski Sun.

Umjesto gledanja božićnih filmova, imaju strastvenu noć u krevetu, a prošle godine su na taj način začeli i ćerkicu Arabelu koja sada ima godinu.

“Samo zato što nismo opsjednuti seksom, nismo ludi. Sve se isplati zbog iščekivanja i čežnje. Božić je najbolji dan u godini, a zašto da nam ne bude još bolji? Ne očekujem da će ljudi shvatiti naša pravila. Ovo je naš način i ne zanima nas šta drugi misle. Naša veza je snažnija i nikada ne bismo promijenili svoju odluku”, rekla je ona.

Tvrdi da je seks najbolji božićni poklon koji može da da svom vjereniku. Taj dan je, dodaje, poseban za njih pa su odlučili prikladno da ga proslave. Naime, Džen i Rob su se upoznali na Božić 2017. godine na zabavi zajedničkog prijatelja i tada su počeli da izlaze.

Oboje su nešto prije toga izašli iz loših veza i odlučili su da će se stvari između njih odvijati polako. Rob je neko vrijeme studirao u Los Anđelesu te su održavali vezu na daljinu. Satima su razgovarali putem video poziva, što ih je “ojačalo kao par”.

Kada se Rob vratio kući na Božić 2018. prvi put su imali seksualne odnose.

“Bili smo intimni na svim nivoima, ne samo na seksualnom. Ne moramo da dokazujemo svoju ljubav stalnim seksom”, objasnila je Džen.

Nedjelju dana kasnije, na Novu godinu, Rob je zaprosio. Tri sedmice kasnije saznali su da su na Božić začeli svoje prvo dijete i tada su znali da je to najbolja odluka koju su ikad donijeli.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije