Connect with us

Politika

BOŠKOVIĆ: Vlada zbog ličnog opstanka ugrozila živote građana

Published

on

Foto: DPS

Aktuelna vlast je, za račun ličnog opstanka i trajanja, ugrozila živote građana Crne Gore, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković.

„Nesposobnoj Vladi Crne Gore je stalo do života građana naše države taman koliko i do sinoćne poniznosti i poniženja koje su nanijeli našoj državi“, kazao je Bošković.

Prema njegovim riječima, da je bilo ko od aktuelne vlasti želio sačuvati svakodnevne žrtve koronavirusa, prešao bi preko svoje sujete i prihvatio donacije od 110 hiljada vakcina, čime bi vakcinacija počela još 24. januara.

„Cilj je jasan, režiser ove predstave Aleksandar Vučić, tempirao je vrijeme pred lokalne izbore u Nikšiću, u cilju razrade plana propagandne mašinerije pod nazivom “Oslobodimo Nikšić”. To nije nešto što nas iščuđava ili iznenađuje“, kazao je Bošković.

Međutim, on navodi da je svakako skandalozno da u svemu tome sudjeluje vlast Crne Gore, „ne mareći za užasne posljedice i ljudske gubitke koji su uzrokovani njihovim podlim i zlonamjernim namjerama“.

„Crna Gora plaća najskuplju moguću cijenu spremnosti aktuelne vlasti da za račun ličnog opstanka i trajanja ugrozi najdragocjenije što imamo – živote građana“, zaključio je Bošković.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije