Connect with us

Politika

CRNOGORSKI OBRAZ: Od koliko-toliko uređene države, postali smo nova diktatorska zemlja u srcu Evrope

Published

on

“Počela je još veća haranga na sve Crnogorsko. Od koliko toliko uređene i ozbiljne Države, postadosmo nova diktatorska zemlja u srcu Evrope”, smatraju u udruženju Crnogorski obraz .

“Em što našu mrčenicu Crnu Goru trese špijunska afera, koje do sad u Crnoj Gori bilo nije, nego su nas uvažavali i poštovali kao ozbiljnog i pouzdanog partnera u NATO savezu i EU, odjednom sve se uruši kao kula od karata. Dok neznaveni pričaju da je sve izmišljeno i urađeno nesmotreno, optužujući Crnogorske poslanike za iznošenje strogo čuvanih tajni i pozivajući tužilaštvo da te iste poslanike krivično procesuira za iznošenje strogo čuvanih tajni, koje je iznio ni manje ni više, nego v.d. direktor Crnogorskog ANB-a, ugrožavajući mnoge živote i sigurnost zemlje. Državno tužilaštvo ćuti i ponaša se kao da ne postoji, ali uvijek spremno da po nalogu novih vlastodržaca reaguje na lažne optužbe protiv Crnogoraca i Crnogorki”, navodi se u saopštenju proslijeđenom Portalu Luča.

Iz udruženja smatraju da se, gledajući snimak iz Bijelog Polja, jasno vidi da istaknuti novinar iz Crne Gore otima đevojci Crnogorski barjak i baca ga i gazi, a das u na to tužilački organi pritvorili dva nevina momka iz Bijelog Polja, koji su branili skrnavljenje Crnogorskog barjaka od pomanitalog “nazovi novinara”, koji je do juče bio “velji Crnogorac”.

Tužilaštvo mudro šuti i posmatra sva nepočinstva koja rade odrođeni crnogorski sinovi, a slijepo i bespogovorno procesuiraju sve one koji brane Crnu Goru, njen Ustav i njene zakone.

“Gospodo Tužioci, je li krivično djelo skrnavljenje državnih simbola i obilježja krivično djelo?

Šta da radimo sa katastrofalnim stanjem COVID19 pandemije, koja svakim danom sve više i više divlja bez kontrole, dok navodna struka jako upitnog znanja, se pogubila u svojim spinovima i neznanju, a broj novopozitivnih na koronu i broj preminulih svakodnevno raste. Za sve imaju izgovor i rešenje, samo za građane i njihov bolji život lijepe priče, ravne šarenoj laži.

Oni pitajju sve državne institucije, od presjednika države pa do onog najnižeg činovnika u strukturi izvršne vlasti, sve političke partije i njihove lidere, je li demokratija kada se gase slobodni i nezavisni mediji u Crnoj Gori i koji pod prisilom moraju da se isele iz prostora u kojem su radili i objavljivali sve ono što krasi, brani i promoviše Crnu Goru i njene ljepote? Je li demokratija ugasiti medij koji se slušao i van granica Crne Gore?

To se danas dešava kotorskom i crnogorskom mediju Skala Radiju, koji se danas  iseljava po nalogu i pritisku lokalne uprave i njenog gradonačelnika”, podsjećaju iz Crnogorskog obraza.

“Inače u Kotoru su na vlasti Demokrate Alekse Bečića, čija je parola ‘Mir je naša nacija’ i ‘Pobjede, a ne podjele’.

Gospodo, sami sebe svakodnevno hvatate u laži, sve ste kontra od onoga što govore vaše parole.

Crnogorci i Crnogorke, danas definitivno ovi eksperti ugasiše Skala Radio iz Kotora, sledeći na redu im je portal Aktuelno, poslije na red im dolaze Dnevne novine, RTCG, RTVNK, Pobjeda,  pa sve dok ne ugase svaki mediji koji misli mimo onoga zašto se oni bore.

Pitanje je: Crnogorci, hoćemo li da dozvolimo to, gašenjem pomenutih medija, gase i naš glas, a dolaze neki novi glasovi Srspkog sveta u liku Pinka, Hepija, Informera, Alo, Telegrafa, Novosti,…

Ako to dozvolimo Crnogorci, NE BILO NAS!” zaključuju u Crnogorskom obrazu.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije