Connect with us

Politika

DEMOKRATE BAR: Opštinska većina nema kvorum, izvjesni novi lokalni izbori

Published

on

Barski parlament dotakao "političko dno": Odbornici Demokrata - Foto: facebook

Predstavnici opozicije neće davati „vještačko disanje“ Demokratskoj partiji socijalista (DPS) pa je današnje skupštinsko zasijedanje barskog parlamenta prekinuto zbog nedostataka kvoruma, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore (Demokrate) Bara. Kako su naveli, barski parlament je, na današnjem četvrtom po redu nastavku zasijedanja, “dotakao samo političko dno”.

“Očigledno da lokalni koalicioni partneri DPS-a danas više nego juče uviđaju da im se baš i ne isplati dalje učestvovanje u ‘brodolomu Demokratske partije socijalista’, koja će ih sve skupa odvući na političko dno, pa su danas upravo koalicioni partneri bili ti koji nijesu željeli da DPS-u obezbjeđuju kvorum, pokazujući još jedan put da je aktuelna vlast ‘raštimovana družina’ koju više ni partijski interes ne može sastaviti”, navode iz barskog odbora Demokrata.

Smatraju da najpošteniji odnos u ovom trenutku jesu novi izbori u barskoj opštini, odnosno skraćenje mandata Skupštini opštine Bar i odlazak na nove izbore gdje će, kako navode, građani dobiti priliku da ocijene dosadašnji rad aktuelne vladajuće koalicije.

“Sve suprotno od toga, značiće samo nastavak „cirkusa“ koji nam iz nedelje u nedelju priređuje vladajuća skupina, pri čemu su građani Bara kolateralna šteta njihovog neozbiljnog djelovanja”, ističu iz te stranke.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije