Connect with us

Politika

ĐURAŠKOVIĆ: Fotelje važnije od Crne Gore

Published

on

Reciklirana Pozitivna, kako URU nazivaju njeni osnivači, opet podmeće i obmanjuje, kazao je Nikola Đurašković, potpredsjednik Socijaldemokratske partije SDP.

“SDP nije glasao za Bećira Vukovića ali to one koji su iz Pozitivne deponovani u URA ne zanima jer im je laž milija od istine, isto kao što im je fotelja važnija od Crne Gore. O kakvoj grupi interesdžija je riječ najbolje govore ocjene osnivača URA koji ih nijesu željeli slijediti u igri ucjena DF-a u kojoj su zarad fotelja zaboravili na sve ostalo. U toj igri džepa i interesa glasali su da naše crkve i manastiri pripadnu drugoj državi, da u Vladi sjede negatori genocida i žena četnik, da velikosrbin bude rektor Univerziteta, da se polako ali sigurno gasi građanska, sekularna i antifašistička Crna Gora. Glasanje da Bećir Vuković, poznat po veličanju Draže Mihailovića i unižavanju vrijednosti partizanske antifašističke borbe, bude predsjednik Žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade je samo očekivani nastavak igre za fotelje, a protiv interesa Crne Gore”, navodi Đurašković.

A onda je dodao.

“Pitamo se da li je naredni korak rehabilitacija “generala” Draže jer za “zelene” i relaksirane ni to, zbog fotelja, nije nedostižno. Ako im njihovi strateški partneri iz DF-a budu tražili nema nikakve sumnje – i to će URA dati. Do skorog viđenja na Cetinju, dje im 21. maja nije bastalo biti i đe ih sve češće “sa oduševljenjem pozdravljaju” zbog njihove grandiozne odbrane Crne Gore”, poručuje Đurašković.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije