Connect with us

Politika

DPS CETINJE: Ne pristajemo na ucjene opozicije

Published

on

Opštinski odbor DPS -a Cetinja saopštio je da je odluka cetinjske opozicije da ne učestvuje u radu Skupštine Prijestonice, najbolji dokaz njihove navodne zainteresovanosti za potrebe građana Cetinja i želje da se u konstruktivnom dijalogu dođe do optimalnih rješenja.

“Koliko juče pojedinima od njih nije smetalo da dođu na „gospodarevo kanabe“ da se ponude da pomognu, da učine, da pokažu kako znaju, a već danas, kada im se kazalo da ucjenama i zloupotrebom ne mogu do svojih partikularnih ciljeva, pobjegoše u opštinske hodnike jer se valjda tamo, u debeloj hladovini, donose najbolje zakulisne političke odluke. Nažalost, neke navike se teško mijenjaju, pa tridesetogodišnji staž u opoziciji ili blizu vlasti, ostavlja trajne posljedice po političku potentnost i sposobnost da se razgovara, čuje i ponešto pročita od materijala za skupštinsko zasjedanje”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Prema njihovim riječima da je situacija drugačija, danas bi Skupština imala kvorum umjesto ucjene, a Cetinje zrele nosioce političke misli, koje u prvi plan stavljaju građanina, a ne svoju poziciju u zamišljenoj pobjedi na predstojećim lokalnim izborima.

“Demokratska partija socijalista ne pristaje na ucjene ma ko bio naspram nje. I nek ne brinu vajni opozicionari, građanima je odavno sve jasno – i ko je đe, i ko je ruku kome stavio u džep, i ko je stao ispod koje zastave. To valjda i kolege iz opozicije znaju, posebno oni kojima su usta puna Crne Gore i poštenja”, poručeno je u saopštenju OO DPS-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije