Connect with us

Crna Hronika

DPS KOTOR O PRIJETNJAMA MILJANI KRIVOKAPIĆ: Crtaju joj metu

Published

on

DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor pozvao je nadležne da reaguju zbog prijetnji koje su na društvenim mrežama upućeni Kotoranki Miljani Krivokapić.

„Sloboda, freedom, libertà – na kojem god jeziku tu važnu riječ pomenemo dokazano je u posljednih nekoliko mjeseci da ona više ne stanuje u našoj državi. Najnovija žrtva samozvanih oslobodioca postala je i naša sugrađanka, Rišnjanka Miljana Krivokapić, studentkinja Fakulteta političkih nauka u Podgorici” navedeno je u saopštenju.

Iz kotorskog DPS-a ističu da su gnusim prijetnjama i uvredama na društvenim mrežama „internet dželati četničkih grupacija” htjeli da nacrtaju metu ovoj mladoj državljanki Crne Gore, građanki Kotora, mještanki Risna i na poslijetku članici DPS-a.

„Želimo da pozovemo sve nadležne institucije da reaguju, da ispitaju slučaj i procesuiraju odgovorne sa iskrenom nadom da neće pasti pod uticaj medijsko-partijskih pritisaka sadašnje vlasti i da će ovaj i slične slučajeve u što kraćem roku valjano riješiti. Takođe se nadamo da će predstavnice NVO sektora koje se bore za prava žena, a čije je sjedište u Kotoru napokon reagovati, iako se radi o ženi iz njima „mrskog“ DPS-a ” naveli su u saopštenju.

„Sloboda, freedom, libertà – na kojem god jeziku tu riječ izgovorili obećavamo vam da ona nije zamrla” zaključili su iz kotorskog DPS-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije