Connect with us

Politika

DPS NIKŠIĆ: Osuđujemo paljenje automobila Željka Perovića, Demokrate da ne manipulišu ovim slučajem

Published

on

Opštinski odbor DPS Nikšić najoštrije osuđuje paljenje automobila u vlasništvu Željka Perovića bivšeg fudbalera i istaknutog sportiste.

“Takođe, s gnušanjem odbacujemo navode Demokrata da Demokratska partija socijalista stoji iza ovog vandalskog čina.

Imajući u vidu da se radi o napadu na imovinu i ugrožavanje bezbjednosti, pozivamo Demokrate da se kanu iznošenja ovakvih kleveta i unošenja nemira među stanovnicima grada pod Trebjesom. U dobro prepoznatljivom maniru neznavene Demokrate i optužuju i sude i presuđuju. Rade sve ono što nije njihov posao. Niti su policija, niti tužilaštvo, niti sudstvo.

Koristimo priliku koju su nam oni dali, da ih pitamo ko je zapalio automobil u vrijeme predizborne kampanje? Odgovorite na pitanje, vjerujemo da vam neće biti teško”, naveli su u saopštenju DPS-a.

Demokratama poručuju – kanite se optužbi bez argumenata, kanite se intriga i izmišljotina.

“Uz žaljenje zbog nemilog događaja u našem gradu i štete koju je pretrpio gospodin Perović, pozivamo nadležne organe da pod hitno otkriju počinioca i javno saopšte njegovo ime. Takođe pozivamo nadležne da objave imena lica koja su u toku predizborne kampanje zapalila automobil aktiviste Demokratske Crne Gore, kako bi se jednom stalo na put lažima proizvedenim u kuhinji ove partije”, zaključili su iz nikšićkog DPS-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije