Connect with us

Politika

KRIVOKAPIĆ: Aktuelnu Vladu niko ne može tako jednostavno zamijeniti

Published

on

Premijer Zdravko Krivokapić poručio je danas u Andrijevici da aktuelnu Vladu niko ne može tako jednostavno zamijeniti, nekom drugom, jer bi se tu, kako ističe, govorilo o ličnim partijskim interesima.

“Moram da kažem – sve dubinske funkcije dobili su kako su željeli i jedino zbog čega nijesu zadovoljni je što nijesu vidljivi u Vladi, što nemaju vjerovatno neka potpredsjednička mjesta i neka ministarstva. Smatram da je dobro za Crnu Goru da i dalje bude ekspertska Vlada, ne odustajem od tog stava. Nekoliko puta sam govorio – sve ono što je bolje i što daje unapređenje i snagu toj Vladi treba podsticati”, istakao je Krivokapić, misleći na Demokratski front.

“Naravno da sve što možemo da unaprjeđujemo unaprijedimo, ali ne da bi neko politički profitirao, ali građani osjete benefite”, rekao je on.

1 Comment

1 Komentar

  1. RIR

    19.07.2021. at 20:23

    Zna rukoljub da je ON kvalitet “ekspert za kvalitet “ dje da pusti nekome funkciju “glavnog apostola” -pokvariše mu šemu ako pored njega i 12 apost.promijene i stave još podjekoga nece biti seka u skladu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije