Connect with us

Politika

MARKOVIĆ: Gdje smo sad Bojaniću?

Published

on

Bivši premijer Duško Marković poručio je ministru Mladenu Bojaniću da je prethodna Vlada spašavala svoju kuću, misleći na Montenegro Erlajns, i zaposlene, a danas imamo ime i samo jedan avion, a nemamo kompaniju. On je istakao da smo prije gašenja Montenegro Erlajnsa imali brend, i putnike, i odlično sertifikovano letačko osoblje – koje je danas na birou rada.

Marković je na Tviteru napisao Bojaniću zašto kad objavljuje tuđa pisma, i kad se na njih naslanja u produkovanju populizma, ne objasne građanima zašto ne pokaže i “ona koja ne idu u prilog Vašem aferaškom pristupu”.

“Dali smo pomoć Montenegro Erlajnsu isto kako su to uradili i drugi, zemlje EU. Spašavali smo našu zajednički kuću, naše zaposlene i njihove porodice – da bismo opstali i kao država i kao ekonomija. Da li stvarno mislite da se imalo vremena da godinama čekamo odluku Agencije za zaštitu konkurencije?”, kazao je Marković.

On je pitao ministra gdje smo sad.

“Imamo ime, a nemamo kompaniju. Imamo brend u najavi, a nemamo prevoznika. Imamo samo jedan avion! A imali smo i brend, i putnike, i odlično sertifikovano letačko osoblje – koje je danas na birou rada!Zato danas jedna tuđa aviokompanija prevozi, uzima putnike, i dokupljuljuje avione! Eto to ste nam osigurali”, zaključio je on.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije