Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU: Treba li još dokaza da su Perović i Božović agenti ANB-a?

Published

on

Treba li vam još dokaza: Medojević - Foto: RTCG

Lider Pokreta za promjene (PZP) Nebojša Medojević objavio je javno na svom fejsbuk profilu fotografiju, koja po njegovim tvrdnjama, ide u prilog dokazima da su rektor cetinsjke bogoslovije Gojko Perović i profesor Vlado Božović agenti Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB).

Objavu sa fotografijom sa jednog privatnog skupa naslovio je “Samo za botove Vlada Božovića i Gojka Perovića i NVO Ne damo UDBU”.

“Gojko Perović je agent ANB-a, kao i Vlado Božović. Prijatelj (premijera) Zdravka Krivokapića Saša Pekić je najveći švercer cigareta koji radi za klan iz Granda i paravan je firma ANB. Bunt uređuje sin Gojka Perovića. NVO ‘Ne damo svetinje’ je osnovao Vlado Božović po nalogu ANB”, navodi Medojević na svom fejsbuk profilu.

Foto: facebook

On tvrdi da su premijer Zdravko Krivokapić i ministar finansija Milojko Spajić tajno zadužili državu preko Veljka Kuštrova i Nemanje Žugica i “imaju tal od provizije od oko 10 miliona eura”.

“Novi VD šef ANB je saradnik ANB i pratio je ruske investicije po primorju. Novi VD šefa policije je kadar Duška Markovića i pratio je šverc cigareta preko Božaja. Gojko Perović je pisao knjigu žene Aca Đukanovića za honorar…Treba li još informacija i saznanja. Hoćete li još informacija UDBAŠI??”, pita Medojević.

Foto: facebook

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije