Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Tramp nas je inspirisao da se borimo za slobodu, suverenost, porodicu, naciju, državu i vjeru

Published

on

Foto: CDM

Donald Tramp je prvi predsjednik Sjedinjenih Američkih Država od Džona Kenedija, koji nas je inspirisao da se borimo za slobodu, suverenost, porodicu,  naciju, državu i vjeru, saopštio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

On kaže da je Tramp bio Predsjednik koji je vjerovao u neke neprolazne vrijednosti, a da su svi drugi bili lutke duboke drzave i poslušnici korporacija.

„Izborna krađa, vodi ka političkim podjelama čitavog društva- na lopove i pokradene. Lopovi na vlasti odmah proglašavaju pokradene neprijateljima države i pokušavaju da ih ućutkaju , kroz kontrolu medija i cenzuru, hapšenja i progone. To vodi u diktaturu.  Onda se rađa otpor.”

„Prvi put imam snažni osjećaj da se jedan američki predsjednik bori i za nešto što ima veze i sa mnom i sa mojim narodom. Za slobodu, demokratiju, dostojanstvo, protiv korumpiranih korporacija i njihovih poslušnika i lutaka. Humanost ispred interesa duboke države.”

Repulikanski senatori ne mogu da se suoče sa dramatičnom promjenom političke scene u SAD. Organizovanom krađom na izborima Demokrate duboke države su razorile politički sistem. Tramp postaje vođa slobodnih ljudi koji traže slobodu i pravdu, zaključio je Medojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije