Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Više neće tolerisati “petljavine, lažavine, intrige, prevare, ogovaranja iza leđa od strane Krivokapića”

Published

on

“Ako stalno govoriš istinu, ne treba ti dobro pamćenje. A istina je da je sekretarica Krivokapića u petak, na sastanak u subotu, sa liderima DF-a, pozvala Andriju i Milana. Mene nije. I to je sva istina. Krivokapić zna zašto nije sekretarici rekao da mene pozovu. A znam i ja”, saopštava predsjednik PzP Nebojša Medojević.

“Tek nakon mog javnog saopštenja u subotu ujutru, da me Premijer nije pozvao na sastanak, i nakon obavljenih razgovora sa Milanom i Andrijom, u subotu u 13:30 nakon poziva sa nepoznatog broja (na koje se ja tradicionalno ne javljam) dobio sam poruku od sekretarice Krivokapića da se čujemo oko sastanka. Vjerovatno je na tim sastancima bilo riječi i o meni, pa je Krivokapić naknadno shvatio da je napravio grešku”, navodi Medojević.

On kaže, da što se njega tiče sastanak sa liderima DF-a je već završen i on na njega nijesam pozvan.

“Ovu naknadnu pamet Krivokapića, razumijem na isti način, kao izostanak poziva, koji je u petak upućen Andriji i Milanu. Nastavak politike ignorisanja uvreda, nepoštovanja prema PzP-u i meni lično, kao lideru parlamentarne stranke bez čijih 5 glasova ne bi bio izabran za Premijera”, saopštava lider PzP.

PzP navodi da više neće tolerisati ” petljavine, lažavine, intrige, prevare, ogovaranja iza leđa od strane Krivokapića”.

“Od izbora u Nikšiću, Vlada više nije ekspertska, niti nestranačka, već manjinska Vlada URE i Demohrišćanske stranke u osnivanju i PZP će odnos prema zakonskim projektima ove Vlade utvrđivati na osnovu kompatibilnosti sa Programom PzP i DF.”

Medojević navodi da Pzp neće glasati ni za jedan zakon u Skupštini dok se ne usvoje tužilački zakoni koje su predali u proceduru u Skupštini, uključujući i budžet.

“Sastanci sa Krivokapićem su se pokazali besmislenim jer on ne drži riječ niti poštuje PzP ni DF.  Sve naše nesuglasice i ogromne razlike spreman sam sa Krivokapićem da razjasnim javno u TV duelu”, zaključuje Medojević.

1 Comment

1 Komentar

  1. GRAĐANSKI

    21.03.2021. at 11:28

    Daaaj, Medojeviću ne laži više s tom tvojom bajagi “kritikom” Vlade itd. Providno je! Jasno je da je u pitanju tvoja dogovorena uloga kritičkog blejanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije