Connect with us

Politika

NOVOVIĆ: URA lažnim optužbama skreće pažnju sa svoje profiterske politike

Published

on

Radule Novović, Foto: DPS

Već mjesecima je evidentna spremnost funkcionera URA da bez relevantnog pokrića i ikakvog dokaza, etiketiraju i upiru prstom u sve one koji bi im mogli poslužiti u postizanju njihovog cilja. Nastavkom ovakve mantre, samo žele skrenuti pažnju javnosti sa svoje profiterske politike, konstantnih ispada svog predsjednika, brojnih primjera partijskog zapošljavanja, protivzakonitog djelovanja, nadajući se da će na taj način potisnuti trenutne goruće probleme, saopštio je Radule Novović, kandidata za poslanika liste „Odlučno za Crnu Goru! – Milo Đukanović“.

Kako Novović ističe, Miloš Konatar nastavlja sa manipulativnom i populističkom pričom koju je njegova stranka oprobala tokom predizborne kampanje i na osnovu koje je i obezbijedila ulazak u parlament.

„Međutim, sve ovo im više ne prolazi kod građana, koji svakodnevno vide njihove stvarne namjere, kao i na koje su sve izdaje crnogorskih nacionalnih interesa spremni zarad vlastitog interesa, mrvica vlasti i finansijskih angažmana njihovih mentora. Pozivamo i njih i sve druge, da svako eventualno kršenje zakona sa naše strane prijave nadležnim organima. Upravo onako kako smo to mi uradili skorašnjim podnošenjem inicijative Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti odluka donesenih na četvrtoj sjednici Skupštine Crne Gore. Isto tako kao što ćemo i dalje zakonitost tražiti pred sudom, a ne na društvenim mrežama i u medijima”, zaključio je Novović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije