Connect with us

Politika

RADOVANIĆ: Zeković i SDP kao pokvareni gramofon, hitno ga isključiti iz struje

Published

on

,,S obzirom na to da je od 30. avgusta postao strastveni pratilac URE, koji na dnevnom nivou ištancuje po nekoliko saopštenja u slabašnom pokušaju da je diskredituje, nije nam jasno kako su kolegi Zekoviću promakli naši odgovori na pitanja u vezi sa Stevanom Simijanovićem”, odgovorio je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić na reagovanje funkcionera SDP-a Bojana Zekovića.

Radovanić je podsjetio da su, kao što su više puta naglasili, potpuno otvoreni da nadležni preispitaju sve nedosljednosti u vezi sa slučajem Simijanović. ,,Zeković izgleda nije obaviješten ni ko je prisustvovao sastancima sa Simijanovićem, iako je i to objelodanjeno. To me, kao nekog koga je pokušao da targetira, iznenađuje, jer je Zeković prepoznat kao član Glavnog odbora ŠTA RADI URA partije”.

Generalni sekretar URE je još poručio Zekoviću da mora sa još više pažnje da prati njihove aktivnosti, jer će, na kraju, i sam imati od toga koristi. ,,To mu savjetujemo kako za njega ne bi bilo, kako je ranije i sam priznao, “previše neodgovorenih pitanja i preglasnog ćutanja”. Doduše, možda i mi mnogo očekujemo od kolega iz SDP-a, koje, sjetimo se, godinama nisu smogle hrabrosti da postave pitanja od javnog značaja svojim političkim idolima iz DPS-a, dok su se njihovi funkcioneri okorišćavali na uštrb građana, uništavanjem državnih preduzeća kojima su rukovodili. Sve to je za posljedicu imalo javni dug koji je skoro upetostručen dok su SDP i kolege Zekovica vršili vlast”, navodi Radovanić.

On je još istakao da je pohvalno što se SDP uživio u ulogu opozicionara, ali da je promašio metu. ,,Raduje nas što je kolega Bojan Zeković izabrao baš URU da vježba prvo i osnovno političko pravilo, ali je, nažalost, za njegovo podučavanje kasno. SDP je kao pokvareni gramofon, iz kog bubnje desničarenje i poltronstvo, koji neko hitno treba da isključi iz struje”, zaključio je Radovanić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije