Connect with us

Politika

SNP BUDVA: Zatražena hitna revizija nemilih događaja iz 2020.

Published

on

Opštinski odbor SNP Budva zatražio je od novoizabranog načelnika CB Budva, Danila Šćepanovića, hitnu reviziju nemilih događaja iz 2020. godine, jer, kako navode, još niko od službenih lica nije snosio odgovornost za maltretiranje i omalovažavanje Budvana koji su prekršajno i krivično gonjeni, a u stvari, ističu iz partije, bili žrtve prekomjerne policijske sile.

Iz budvanskog SNP-a navode i da smatraju da se pod hitno mora uraditi kompletna reforma odjeljenja za narkotike, odjeljenja za privredni kriminal, odjeljenja za krvne delikte i odjeljenja za forenziku.

“Očekujemo od novoizabranog načelnika CB Budva da na ovaj način vrati ugled policije i sigurnost građanima, naročito ljepšem polu, jer smo danas svjedoci sve učestalijih napada silovatelja i manijaka”, navodi se u saopštenju Krsta Rađenovića, predsjednika OO SNP Budva

“Od vas očekujemo da štitite građane a posebno žene, ne da ih zasipate suzavcima i gazite čizmama, kako ste to radili prošle godine u Budvi. Ugledajte se na vaše kolege iz Službe zaštite i spašavanja”, zaključuje Rađenović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije