Connect with us

Politika

URA: Ostvarili smo dobar rezultat i omogućili promjene u Crnoj Gori

Published

on

Građanski pokret URA nije napustio bilo koji izvorni princip, već naprotiv, u ekstremno teškim uslovima ostvario je dobar rezultat i omogućio promjene u Crnoj Gori, kazali su iz Političkog savjeta te partije.

Članovi Političkog savjeta URA-e oglasili su se povodom dešavanja u tom tijelu i navoda koji su se mogli čuti prethodnih dana u medijima.

“Savjet nije imao posebnu sjednicu u vezi sa ostavkom nekoliko članova, i ostali članovi su o pomenutim ostavkama saznali iz medija, ali to ne mijenja suštinu, već samo ostavlja dilemu”, navodi se u saopštenju.

Iz Političkog savjeta URA-e zahvalili su kolegama na dosadašnjem doprinosu i zalaganjima na transformaciji društva.

“Ne dijelimo mišljenje da je URA napustila bilo koji od svojih principa. Naprotiv, u ekstremno teškim uslovima ostvarila je dobar rezultat i omogućila promjene u Crnoj Gori”, kazali su iz Političkog savjeta te partije.

Iz tog tijela su konstatovali su da su u sektorima koje dominantno pokriva potpredsjednik Vlade Dritan Abazović najvidljiviji rezultati.

“Ti rezultati tiču se borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, što je konstatovala i Evropska komisija”, naveli su iz Političkog savjeta.

Kako su poručili, put ka izgradnji građanskog društva je mukotrpan i trajan, ali i jedini ispravan.

“Uprkos kompleksnosti političkih prilika i snažnoj polarizaciji crnogorskog društva, ubijeđeni smo da će nam vrijeme koje je pred nama dati za pravo da se vrijedi boriti za takvu Crnu Goru”, rekli su iz Političkog savjeta URA-e.

Oni su poručili da ostaju posvećeni toj emancipatorskoj ideji i da vjeruju u budućnost građanske, evropske i ekološke Crne Gore.

1 Comment

1 Komentar

  1. Milan

    24.05.2021. at 21:14

    A ovo sto precutkujete, sto cemo s tim? Dzabe se pravite da se nista ne desava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije