Connect with us

Politika

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ PITA BRATIĆ: Član koje partije ste bili kad ste dobili državljanstvo Crne Gore

Published

on

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić danas je, odgovarajući na poslanička putanja u Skupštini Crne Gore, izjavila da opoziciji ništa nije sveto, pa ni obrazovanje i vaspitanje, prenosi CDM.

Na ovo je žestoko reagovala psolanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

“Ona je izjavila da za nas u opoziciji ništa nije sveto. To je velika uvreda. Za nas je sveta država Crna Gora. A za vas ništa nije sveto. Neka nam ministarka odgovori koje partije je bila član kada je mimo svih procedura kao privilegiju dobila državljanstvo Crne Gore”, rekla je Vuksanović Stanković.

Reagovala je i poslanica Građanskog pokreta URA Božena Jelušić.

“Sveta su djeca, porodica. Formulacija da nekome ništa nije sveto je jako uvredljiva. Moramo biti oprezni kada govorimo da je sve bilo cunami. Ne bismo bili ovdje da je sve baš bilo cunami. Tačno je da nije valjalo, zato to pokušavamo da popravimo. Ali, zapaljivi tonovi nijesu u interesu građana Crne Gore, niti ove sezone koju pokušavamo da spasimo. Nama ovdje ne trebaju barjačenja i molim sve poslanike i ministre koji odgovaraju da o tome misle”, poručila je Jelušić.

Poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša, danas je kazao da se treba držati krilatice u cilju emancipovanja crnogorskog društva da su glupost i zloba neograničeno oružje ograničenih ljudi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije