Connect with us

Sport

KRAJ NA POMOLU: Ronaldo najavio odlazak

Published

on

Planetarno poznat i popularan fudbaler Kristijano Ronaldo poručio je danas da je ispunio ciljeve u Juventusu istakavši da je veoma zadovoljan učinjenim u dosadašnjoj karijeri.

Portugalski fudbaler ima još godinu ugovora sa italijanskim velikanom.

“Život i karijera svakog vrhunskog igrača sastavljeni su od uspona i padova. Godinu za godinom suočavamo se sa fantastičnim ekipama, izuzetnim igračima i ambicionzim ciljevima, pa uvijek dajemo sve od sebe da ostanemo na vrhunskom nivou. Ove sezone nismo uspjeli da osvojimo Seriju A, čestitam Interu na zasluženoj tituli”, naveo je Ronaldo na društvenim mrežama i dodao da ima obavezu da cijeni sve što su kao tim postigli ove sezone, na ekipnom i individualnom nivou.

“Srećan sam zbog trofeja Super kupa i Kupa Italije, kao i trofeja za najboljeg strijelca Serije A, uglavnom zbog težine koju nose, u zemlji u kojoj nije ništa lako osvojiti”, naveo je Ronaldo.

On je generalno ispunio ciljeve u Italiji, pa se može zaključiti da je najavio i odlazak.

“Ispunio sam cilj koji sam postavio sebi otkako sam došao u Italiju, osvajanje titule, Kupa, Super kupa, kao i titule za najboljeg igrača i strijelca u ovoj velikoj fudbalskoj zemlji punoj izuzetnih igrača, ogromnih klubova i sopstvene fudbalske kulture”, zaključio je Kristijano Ronaldo.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije