Connect with us

Ekonomija

OČI U OČI: Piloti MA traže sastanak sa premijerom Zdravkom Krivokapićem

Published

on

Piloti za gašenje saznali kada i cijela javnost - Foto: facebook

Piloti crnogorske aviokompanije Montenegro Airlines (MA) traže sastanak sa sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i njegovim ministrima povodom gašenja nacionalnog avioprevoznika.

Oni u pismu premijeru ističu da je način na koji je odluka Krivokapićeve Vlade o gašenju Montenegro Airlinesa neprimjeren praksi kakvu svijet poznaje u ovoj oblasti.

“Mi, piloti, saznali smo Vašu odluku u istom trenutku kad i cjelokupna crnogorska javnost. Dan kasnije naša profesija je nestala u ovoj državi. Shodno našem profesionalnom znanju, vrlo smo skeptični prema Vašoj odluci da Crna Gora jednoga dana ponovo osnuje nacionalnu avio-kompaniju”, navodi se u pismu pilota.

Oni tvrde da su sve do danas, i pored teške finansijske situacije, profesionalno i odgovorno obavljali svoje letačke dužnosti prema utvrđenom planu.

“Strpljivo smo čekali konačnu odluku Vlade Crne Gore. Smatramo da je najmanje što možete učiniti, organizacija sastanka Vas lično, Vaših Ministara i naših predstavnika kako bi Vam argumentovano saopštili naše stavove, a i Vi nama Vaše”, piše u pismu pilota Montenegro Airlinesa.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije