Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Dogodine u Kumrovcu

Published

on

Crna Gora prešla igricu. Krug je zatvoren! Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je početkom 90-ih predlagao referendum o uvođenju višepartijskog sistema, zalažući se za očuvanje komunizma. “Da Crna Gora bude ostrvo komunizma” klicao je mlađani član CK, saopštio je predsjednik PzP-a Nebojša Medojević.

Prema njegovim riječima danas je to milijarder koji je opljačkao i opustošio svoje “ostrvo komunizma”.

“Danas Bečić i Krivokapić slave komunističkog diktatora i zločinca koji je bez suda i suđenja pobio stotine hiljada nevinih ljudi, samo zato što nijesu bili komunisti! Podignite spomenik u centru Podgorice, najomiljenijem i najvoljenijem gradonačelniku, humanisti i dobrotvoru Nešu Šćepoviću koga je narod prozvao “sirotinjska majka” i čije kosti leže u nekoj od jama u Sloveniji”, naveo je Medojević.

Kako dodaje, ratite njegovim naslednicima privatnu imovinu koju je čestito sticao svojim poštenim radom, a koju su mu komunisti oteli.

“Ne može se, drugovi i drugarice, ‘evropljani’ u Evropu, sa krvavim rukama zločina komunističkog režima. Poklonite se nevinim žrtvama od Zidanog Mosta do Kolašina. Osudite zločine protiv političkih neistomišljenika. Rehabilitujte te mučenike”, istakao je Medojević.

Naglasio je da po jamama Slovenije leže kosti preko 15.000 naših ljudi, koje su zločinci pobili bez milosti i bez krivice.

“Pomislite li da je i njihova krv crvena kao marame kojima slavite zločin. Neljudski je, licemjerno, nehrišćanski osuđivati zločin u Srebrenici, a slaviti zločine na Zidanom Mostu. Zločin je zločin. Ubica je ubica. Žrtva je žrtva. Ne postoje naši i njihovi zločini”, saopštio je Medojević.

Savremena Evropa je utemeljena u hrišćanskim vrijednostima.

“Savremena Evropa je osudila i nacizam i komunizam kao zločinačke ideologije 20-og vijeka. To će vam, drugovi i drugarice, danas reći i Merkel i Orban i Džonson i Salvini i Kacinski i mnogi evropski lideri”, zaključio je Medojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije