Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Ispadoh ja mnogo veći vjernik SPC-a od Krivokapića

Published

on

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokrtaskog fronta Nebojša Medojević komentarisao je sinoćni iznenadni put u Beograd premijera Zdravka Krivokapića, koji je kako tvrde u SPC trebalo da patrijarhom Porfirijem da potpiše Temeljnui ugovor. Nakon što Ugovor nije potpisan Medojević je ocijeno da “ispada da je on mnogo veći vjernik SPC od Krivokapića”.

“Ovaj bi i kliker pokvario. Eksponent antipravoslavnih i antihrišćanskih struktura oko Vijesti. Nije on slučajno tu postavljen”, napisao je na Facebooku Medojević.

Prema njegovim riječima Krivokapić je dobio jasan zadatak da odvoji pravoslavnu Crkvu u Crnoj Gori, i topo ukrajinskom scenariju.

“Jedna strana agentura stoji iza ovog trećerazrednog diletantskog pokušaja. Mozda će sendvičari i botovi NVO Ne damo Crnu Goru i matematičara Vladimira Božovića (sadašnjeg rektora Univerziteta Crne Gore), sada shvatiti za koje su male pare prodali svoju Crkvu. I da je #MEDOSVEUPRAVU. Ispadoh ja mnogo veći vjernik SPC od Krivokapića, kandidata Crkve za premijera”, zaključio je Medojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije