Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Krivokapića savjetuju lokalni đilkoši i agenti najnižeg profila

Published

on

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da Vladu Crne Gore savjetuju dva člana Trilaterale i čuvene organizacije globalista i masona East-West Bridge Goran Svilanović (saradnik sluzbi bezbjednosti iz Slobovog vremena sa kodnim imenom Sokrat) i Jovan Ratković specijalni savjetnik za diplomatiju Borisa Tadica.

“Za specijalnog diplomatskog predstavnika u Berlinu, imenovaće Veljka Kustrova, za koga niko od ozbiljnih političkih krugova u Berlinu nikad nije ni čuo, a poznat je kao dio ekipe za ‘tajno ali organizovano ‘zaduženje Crne Gore za 750 miliona eura eur. Izgleda da će politika Krivokapića biti dosljedni nastavak slijepog praćenja interesa globalnih fašista i kolonijalne podcinjenosti”, napisao je Medojević na Fejsbuku.

On dodaje da su lobisti Đukanovićevog režima bile ozbiljne i skupe lobističke kuće, a Krivokapića, kako kaže, savjetuju “trećerarzedni lokalni đilkoši koji su često i agenti nekih službi najnižeg profila”.

“Ako tome dodamo i đakona Simijanovića dobijamo veselu družinu lokalnih šarlatana, nekompetentnih obmanjivača, prevaranata i lažnih lobista. Koliko će masoni i članovi trilaterale pomoći Krivokapiću i da li je i on pripadnik neke od loza, brzo ćemo se uvjeriti. Koga su ovi savjetovali, politički su brzo propali. Kakav je odnos naše Crkve prema ovakvoj penetraciji masona i pripadnika raznih loza u Vladu, za Koju su tvrdili da će biti pravoslavna i hrišćanska?”, zapitao je Medojević na Fejsbuku.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije