Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Simijanović pokušao da me kontaktira, njegova ideja da crkva podrži Vladu bez DF

Published

on

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je da se pojavio drugi tajni centar moći oko, kako kaže, matematičara Vladimira Božovića (Matica srpska u Crnoj Gori) i Gojka Perovića koji zloupotrebljavaju crkvu i uvlače je u prljave igre nekih još moćnijih stranih centara moći.

“Problem su centri moći koji imaju interes da se istina nikad ne sazna. Kao što je druga familija koja kontroliše NVO, medije i najmanje jednu stranku – URA. A sad se pojavio i drugi tajni centar moći oko matamatičara Božovića i Gojka Perovića koji zloupotrebljavaju Crkvu i uvlače je u prljave igre nekih još moćnijih stranih centara moći”, napisao je Medojević.

Kako je dodao, američki ambasador Sam Brainbek zadužen za razbijanje jedinstva pravoslavnog svijeta i Crkve i njegov operativac Stevan Simijanović su bili ekstremno aktivni u saradnji sa domaćim igračima.

On smatra da je njihova uloga ključna “u prevari birača i građana koji su glasali za DF i protiv DPS”.

“Stevan Simijanović je pokušao da stupi u kontakt sa mnom, ali sam ja nakon provjere o kakvom se operativci i čije službe radi, to odbio. U međuvremenu Simijanović je imao brojne kontakte sa liderima URE, vlasnicima Vijesti, Krivokapićem i matematicarem Božovićem i Gojkom Perovićem. Vjerovatno i sa drugim velikidostojnicima Crkve”, naveo je Medojević.

Simijanovićeva je ideja, dodaje, da se crkvi predloži da podrži Vladu bez DF i prihvati sve tekovine režima predsjednika Mila Đukanovića.

“I DF je mogao biti poslušnik Sama Brainbeka i Simijanovića, ali smo odbili da radimo protiv interesa našeg naroda i države”, poručio je Medojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije