Connect with us

Politika

MILATOVIĆ: Umjesto da rješava zdravstvenu krizu, premijer učestvuje u izbornoj kampanji u Nikšiću

Published

on

Sonja Milatović

Premijer Zdravko Krivokapić se svojim obraćanjem na današnjoj konferenciji Demokrata i zvanično uključio u predizbornu kampanju njihove zajedničke koalicione liste, saopštila je članica Glavnog odbora DPS-a Sonja Milatović.

„Ne znamo zbog čega je toliko dugo krio da stoji iza ove političke strukture, ali smo sigurni da se danas pojavio jer je svima njima jasno da izmišljenim rezultatima anketa koje plasiraju i kampanjom, nijesu uspjeli animirati dovoljan broj Nikšićana. Šteta što je Krivokapić čekao do sad, jer bi se od početka savršeno uklopio u populističku demagogiju svojih koalicionih partnera”, kazala je Milatović.

Kako je kazala, nažalost, dok se premijer bavi lokalnim izborima u Nikšiću, i pojavljuje kao gost/domaćin iznenađenja na stranačkim pres konferencijama, dotle se Crna Gora guši u problemima, bez rješenja za strahovitu zdravstvenu krizu.

„Korona je danas odnijela novih osam, a ukupno više od 1000 ljudskih života, što je tragična činjenica koja bi svaku odgovornu osobu zabrinula, ali ne i premijera, koji očigledno ima važnija posla nego da se bavi trenutno najvažnijim problemom u državi”, zaključila je Milatović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije