Connect with us

Politika

URA: DPS da objasni kako je Velja Nevolja angažovan u njihovo ime za izbore u Nikšiću

Published

on

GP URA

Demokratska partija socijalista, iliti sabirni centar organizovanog kriminala, na čelu sa Milom Đukanovićem crnogorskoj javnosti, a prije svega Nikšićanima duguju objašnjenje zašto je ozloglašeni srpski kriminalac, koji je nedavno uhapšen u toj zemlji, Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja u izjavi tamošnjoj policiji kazao da je u Crnu Goru boravio kod Radoja Zvicera kako bi se dogovorili na koji način da pomognu DPS-u pred izbore u Nikšiću, kazali su iz Građanskog pokreta URA.

Iz URE se pozivaju na srpske medije koji navode da je Belivuk policiji kazao da je sa Markom Miljkovićem imao zadatak da ne samo novcem pomogne kampanju DPS-a, već i angažovanjem u „ubjeđivanju” ljudi koji bi išli na glasanje.

„Neka nam iz partije organizovanog kriminala objasne kako se to i na koji način kriminalne grupe iz Srbije, angažovane u njihovo ime, miješaju u lokalne izbore u Nikšiću. Pozivamo i nadležne crnogorske organe da ispitaju ove navode te umiješana lica u Crnoj Gori privedu zakonu”, navode iz URE.

Ističu i da na ovome slučaju pada lažna maska partije u nestajanju, koja je cijeli svoj rad podredila kriminalnim dilovima.

„Vjerujemo da će im građani Nikšića u martu reći što misle o takvoj nazovi politici”, zaključuju iz URE.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije