Connect with us

Politika

JOKOVIĆ: Dijalog samo sa liderima parlamentarne većine

Published

on

Rješenje političke i ukupne krize u koju smo zapali vidimo u dijalogu, i to dijalogu sa liderima parlamentarne većine, kazao je za Dan predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković. Kako je saopštio, taj sastanak će se desiti već iduće sedmice.

“SNP samo traži dijalog parlamentarne većine da vidimo kako ćemo dalje. Taj dijalog ćemo, vjerujem, inicirati odmah početkom iduće sedmice, ne samo mi, već i više političkih subjekata koji čine vlast. Mi ostajemo za dijalog i u ovom trenutku pričamo samo sa parlamentarnom većinom, to jest sa liderima parlamentarne većine. Sve karte su otvorene i sve opcije su na stolu, a kakav će ishod biti zavisiće od tih razgovora”, rekao je Joković.

Upitan da li će prihvatiti poziv na dijalog koji je nedavno najavio i premijer Zdravko Krivokapić, on je odgovorio da o tome trenutno ne razmišlja.

“Ne mogu sada razmišljati o tome “šta ako”, mogu samo govoriti o onome što je sigurno, a to je da će se parlamentarna većina sastati, razgovarati i donijeti usaglašenu odluku šta dalje”, kazao je Joković.

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kazao je u petak da će na sastanku sa liderima parlamentarne većine odlučiti šta dalje činiti da li uopšte voditi pregovore sa premijerom Zdravkom Krivokapićem ili donijeti neku drugačiju odluku, pa čak ostaviti možda i da se narod pita.

1 Comment

1 Komentar

  1. Mico

    20.06.2021. at 14:27

    Švercer sportske opreme i kojecega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije